عزیزان امسال با هزار بدبختی دخترمو توی یه مدرسه که معروف بود به داشتن معلمین بامعلومات و دلسوز ثبت نام کردم. وقتی بهم گفتن که معلم دخترم به سه زبان مسلطه و بعد از عید رایگان به بچه ها مکالمه انگلیسی و اسپانیایی و خوشنویسی درس میده کلی ذوق کردم ولی این خانم خیلی سختگیره مشق زیاد میگه و به اعتراض ما هم اهمیتی نمیده. میگه من نمیذارم دانش آموزم از این کلاس بیسواد بره سال بالاتر. عملا پدرم در اومده البته خوب درس میده ولی خسته شدم از غرغر و گریه های بچم. به نظرتون از این مدرسه ببرمش؟اگه ببرمش پشیمون نمیشم؟
شما خودت هم فکر میکنی که تکلیف زیاد میده و این حس به بچه تون هم منتفل شده که اجازه غر زدن و اعتراض داره. نظری ندارم ولی کاش من تو بچگی زبان انگلیسی خونده بودم 😔
بچه را اذیت نکن..بزار بچگی کنه.کنارش درس بخونه نه برعکس
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
😕😑😮😑دخترتو تنبل یاد نده وقتی دخترت غر میزنه توام دل به دلش نده
بعدم اینکه زبان انگلیسی و اسپانیایی رو هم فقط خواستن گولتون بزنن اولا که انگلیسی و اسپانیایی رو همزمان شروع نمیکنن به یادگیری دوما حتی اگه بخواد یکیشم یاد بده مگه چه قدر وقت دارن تو مدرسه؟درسای خودشونو تموم کنن هنر کردن
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
کلاس دومه بقیه مشق مینویسن فقط ۴نفرمون ناراضی هستیم
خب کوچیکه هنوز اما جدی بودن معلم به نفع خود بچه هاس مدرسشو عوض نکن
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
😕😑😮😑دخترتو تنبل یاد نده وقتی دخترت غر میزنه توام دل به دلش نده بعدم اینکه زبان انگلیسی و ...
لایک به امضات عالیه
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
کلاس دومه بقیه مشق مینویسن فقط ۴نفرمون ناراضی هستیم
مثلا چقدر مشق میگه؟پسر منم دومه
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥