2821
2789
عنوان

کرم پودر🙄🙄🤔🤔🤔

222 بازدید | 20 پست

خانما چه کرم پودری خوبه؟ یه چیزی. میخوام که لکای صورتمو که از بارداریمه بپوشونه و خوشرنگ باشه. چرب هم نباشه زیاد. ضرر هم بدا پوستم نداشنه باشه😑😐

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم کرم پودر ٥٠ هزاری شده ١٥٠ الان مگه میشه کرم پوددر خرید .گبعد هم بنظرم دوسه خوبه البته اصلش االان١٧٥

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

همه مشخصاتی که گفتی فلورمارمت داره عااالیه من پارسال چهل وپنج خریدم الان فقط بجای خالیش نگاه میکنم حسرت میخورم الان نود تومنه فکر کنم دیگه تو خوابم نمیتونم ببینم ولی محشررررررره ها شماره ۳۰۴عالیه رنگ پوسته کاورش عااالیه

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
عزیزم کرم پودر ٥٠ هزاری شده ١٥٠ الان مگه میشه کرم پوددر خرید .گبعد هم بنظرم دوسه خوبه البته اصلش اال ...

من کنویس خریدم ۲۸ عالیهههههه

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
ی چیز بپرسم نمیخندین؟🙈🙈🙈 فرق کرم پودر و پنکک چبه؟ من فک میکردم یکیه جفتش

کرم پودر مثل کرم ولی پنکک پودر فشردست و محکمه با پد بزنی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
من کنویس خریدم ۲۸ عالیهههههه

کی خریدی 

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
دو روز پیش

خرید قبلش بوده حتما😂😂

2824
2823
2791
2779
2792