2777
2789
عنوان

بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مامانمن گفت کامل شد میارم خونتون رفتم خونشون عکس میگیرم میزارم

ممنون   

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
عزیزم چه شهری هستی وسایلت خیلی با قیمت مناسب خریدی؟ من شیراز اینجا وحشتناک گرونه.

من کرمانم اینقدر گشتیم یه مغازه پیدا کردیم با قیمت قبل میداد همین سرویس کالسکه ای ک گرفتم توی اولین مغازه ای ک رفتم هشتصد میداد 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
تو شهر غریبم خیلی خیلی دورم از خانوادم اینجا کسی ندارم کلا هیچ کس نداریم اینجا  شوهرمم همش سرک ...

عزیزم کاش یه دوستی همسایه ای چیزی پیدا میکردی با اون میرفتی یا بگو شوهرت یه روز مرخصی بگیره

عزیزم کاش یه دوستی همسایه ای چیزی پیدا میکردی با اون میرفتی یا بگو شوهرت یه روز مرخصی بگیره

دست رو دلم نذار خواهر از خواهش و اصرار که منو ببر خرید گذشته امروز کلی باهاش دعوا کردم که اصلا وقت نمیذاری خیلی ناراحت شدم گریه کردم آخه این طفل معصوم وسایل لازم داره و اینا،هزینه سیسمونی رو هم بنده خدا خانوادم میدن، امان از دست مردا

بچم دختره خانوادش پسردوستن هی میخونن تو گوشش نبرش خرید دختره،پسر که نیست، خدا لعنتشون کنه خب دختر باشه بچه یا دختره یا پسر آدم که هست اصلا گوربابای پسرپرستا(لطفا به کسی برنخوره خانوادش اعصاب نذاشتن برام با جنسیت پرست بودنشون) ،بچمه دوسش دارم گناه داره طفل معصوم

دست رو دلم نذار خواهر از خواهش و اصرار که منو ببر خرید گذشته امروز کلی باهاش دعوا کردم که اصلا ...

اخخ الهی خب بگو مامانت از شهرتون بخره بیاره یا اینکه بیاد اونجا بخره

اخخ الهی خب بگو مامانت از شهرتون بخره بیاره یا اینکه بیاد اونجا بخره

پیرن و مریضن موقع زایمانم به سختی ممکنه بیان اگه اون موقع هم نیان ناراحت نمیشم شرایطتشونو کامل درک میکنم نمیشه از طرفی توان بلند کردن وسیله ندارن چطور بخرن بیارن 

هر روز دارم خودخوری میکنم دلم میخواست همون ماهها اول همه جیرو میگرفتم زدن تو ذوقم الان همه چی گرون گرون شده، از دست خودشو و خانوادش اعصلب نمونده برام خوبه یه قرون پول نمیخان بدن آخه دیگه چرا زورتون میاد خدانشناسا، بچه رو که نمیشه بدون هیچی بزرگ کرد خدا لعنتشون کنه، ادعای دینشونم میشه کجای این کارها اسلامه آخه!