2777
2789
عنوان

سیلابی

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چه جوری پاکش کنم و بپزم؟

با اب فراوون بشورش بعد یه کم تایدم بهش بزن تا بوش بره ولی تمیییز بشور تا از تایدم پاک بشه ...بریز تو قابلمه ابریز روش چن تا قل بزنه بعد خاموش کن ابشو بریز بره سرد ک شد بردار خوردش کن سیرابیتو..هروقت خاسی بپزی هم سیرابیتو بزیر تا قابلمه پیاز بزرک روش خوردکن نمک و ادویه زرد چوبه فلفل بزن تفت بده تا سرخ بشن باهم بعد اب جوش بریز قلقل ک کرد شعله رو کم کن تا سه چهار ساعت کوعلیظ بشه...یه تیکه چوب دارچین و دونه هل هم بنداز توش..مادرشوهرم با زودپز میپزه دوساعت میزاره ..من شب تا صبح میزارم یا صبح تا ظهر میپزه

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
آره سمت اسلامشهر 

عه ماهم عبدل آبادیم پس قیمتا یکی میشه 

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
 با اب فراوون بشورش بعد یه کم تایدم بهش بزن تا بوش بره ولی تمیییز بشور تا از تایدم پاک بشه ...ب ...

اگه بخوام همون لحظه بپزم

سرد که شد دوباره بریزم قابلمه یا بشورمش

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
 با اب فراوون بشورش بعد یه کم تایدم بهش بزن تا بوش بره ولی تمیییز بشور تا از تایدم پاک بشه ...ب ...

تاید نمیریزن که .

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
اگه بخوام همون لحظه بپزم سرد که شد دوباره بریزم قابلمه یا بشورمش

بله حتمن قبل از پخت تو اب بریز دوسه تا قل بخوره بعد ابشو بریز دور سیرابیتم خورد کن بعد بپزش...سیرابیت انگار خودشو جمع میکنه و سفت میشه مامانموبهش میگه تَرویدن

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
بله حتمن قبل از پخت تو اب بریز دوسه تا قل بخوره بعد ابشو بریز دور سیرابیتم خورد کن بعد بپزش...سیرابی ...

دمت گرم مرسی

تاید نمیریزن که .

ما برای اینکه تمیز تر بشه با تایدی یه چی میشوریم. ولی باید خوب شسته بشه ک کفش بره

متنفرم از بوش طعمش همه چیش اه اه

وای نگو 

خخخخ

به به 😂😂😂😂

ما برای اینکه تمیز تر بشه با تایدی یه چی میشوریم. ولی باید خوب شسته بشه ک کفش بره

یعنی خیلی کثیفه؟

خیلی باید شست؟

ولی پاک شده نبودش خودمون پاک کردیم

پاک کردنش سخته؟

یعنی خیلی کثیفه؟ خیلی باید شست؟

نه تو پرزاش لالابه لاپرزاش نگا کن ک تمیز باشه چیزی توش نباشه ولی باید با اب فراوون بشوری

یعنی خیلی کثیفه؟ خیلی باید شست؟

البته خودشون میشورن ک ادن ات اشغال توش پاک بشه اونقدر نمیخاد بشوری شما