2777
2789
عنوان

زندايى نفهم

217 بازدید | 9 پست

زنداييم موقعى كه جنسيت بچمو فهميد بجاى اينكه تبريك بگه گفت حالا شايد دفه بعد كه سونو دادى يه چيز ديگه بگن😐 چيزى بهش نگفتم

ديشب اومدن خونه مامانم بوديم اين زنداييمم اونجا بود، بابام گردن درد داشت تا انگشتاى دستش درد ميكرد كه حتى تكون نميتونس بده، شوهرم يكم ماساژ داد بهتر شد، يهو زنداييم ازونور اومد كنار من نشست شروع كرد به هر هر خنديدن ميگه ما يه فاميلى داريم رشته تربيت بدنى اونم دانشگاه آزاد خونده اونقد دكتر دكتر صداش ميزنن كه ما ميميرم از خنده، شوهر منم همين رشته رو خونده چون يكم راهنمايى ميكنه زنداييم به مسخره كردن گرفت، بابامم بهش گفت اتفاقا اطلاعاتش واقعا بالاس چند ساله كه داماد ما هست دقيق راهنمايى ميكنه، بعد زنداييم گفت منظورم فاميلمون بود چون فقط ليسانس داره، هى ميخنديد كه نگاش كنم منم نگاش نميكردم آخه دفعه چندم بود اين حرفو ميزد، داييم كه ماشالا از بس اقتدار داره جرات نداره حرف بزنه، ما فقط يدونه نوه داريم تو خونواده خواهرم بعد از ده سال بچه دار شده،بچش واقعا برامون عزيزه وقتى ميان خونه مامانم اينا انگار خونه با نشاط ميشه مامان بابام ذوق ميكنن از ته دل، به زنداييم ميگفتم كه نوه شيرينه وقتى مياد انگار خونه جون ميگيره، ميگه شما تعداد بچه زياده اونقد ذوق نميكنين ولى خواهر من تازه نوه دار شده ميميرن براش، يعنى هردفه اينو ميبينم يسره از نوه خواهرش ميگه خودشونو ميكشن براش، شعور نداره كه هر گلى يه بويى داره بچه هركسى براى خودش عزيزه

حالا ديشب تو ماشين ميگه زنداييت انگار نرمال نيست چرا اينجورى رفتار ميكنه، خيلى پشيمونم ديشب جوابشو ندادم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخاستی چی بگی شما الان بارداری مراقب روحیت باش عزیزم میخای بخاطر این چیزا بچت استرس بگیره تو دلت؟

زياد ناراحت نميشم سر هر حرفى، فقط ديشب بخاطر اينكه شوهرم از فاميل من تيكه شنيد و من بايد ازش پشتيبانى ميكردم و نكردم يكم اذيتم از ديشب