پسر من دست چپه و الان پیش دبستانیه ، ولی مداد رو نمیتونه درست بگیره کج میگیره، وقتی میگی یه خط بکش نمیتونه بین دو خط بکشه و کج می کشه یا وقتی خط و نقطه می کشه نقطه رو نمیتونه تو پر بکشه یه دایره تو خالی می کشه، من حس میکنم عضلات دستش ضعیفه، چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازی با خمیر . ساختن گلوله ، قطره ، استوانه باریکو..
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
بهش خمیر بده تا ورز بده یا بفرستش کلاس موسیقی تنبک.منم پسرم همینجور بود .الان کلاس دومه خیلی بهتر شده ولی خیلی بدخط مینویسه.هنوز نمیتونه خوب مداد رو رو ورق راه ببره.تو فکرشم که بفرستمش کلاس تنبک
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
خوب بچه هنوز نمیدونه مداد چیه و چطور ازش استفاده کنه ولی اگه واقعا حس میکنید مشکلی یه میتونین از دکتر بپرسین یا به گفته دوستان خمیر بازی هم خوبه واسه تقویت .هر چیزی تمرین میخواد ممخوصا نوشتن