2789
عنوان

😢😢کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 36 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبوست دارم وحشتناکه

عزیزم من هروقت قرمه سبزی میخورم قشنگ شکمم کارمیکنه عالیه.گلابی هم خوبه ولی زیادی نخورکه اسهال بگیری.همیشه مواظب باشه مدفوع توده ای نشه بایدرژیم غذاییتورعایت کنی.مدفوع توده ای خیلی معذرت میخوام ولی فکرمیکنم بادردزایمان فرقی نداره..مواظب خودت باش عزیزم

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
این که دیگه اسهال میشه 😅😅

دقیقا.میخوای ازیبوست دربیای اسهال میشی

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
این پودرو عطاری داره؟؟

ن داروخونه ها دارن مثل نمک میکنه ولی با اب یا ابمیوه قاطی بشه اصلاااا مزه نداره من پسرم دوسال یبوست داشت بااین پودر درمان کردم هفته ی اول جواب ب اون صورت نمیگیری اثرشو از هفته های دوم میگیری ظرفشم سفیده

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
مامان من مصرف کرد خیلی زود اثر کرد

بله میدونم سریع اثر میکنه

ولی کسی که بطور مثال سبزی و میوه کم مصرف میکنه 

کسی که شیر خشکی بوده و طولانی مدت ییوست داره

همیشه داره و بعد همین میشه هموروئید و فیشر

پس باید درمان سه ماهه بشن نه درمان موقت