2821
2789
عنوان

😢😢کمک

201 بازدید | 36 پست

سلام دیشب تاپیک واسه یبوست زدم

توی نت خوندم شیاف گلیسیرین یا انتی هموروئید خوبه 

کسی تاحالا امتحان کرده 

لطفا بگین به دکتردسترسی ندارم تا شنبه وطاقتم ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم فکرمیکنی تورودت مدفوع سفت هست یادرکل فقط یبوست داری ؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

کلا من هرموقع هر نوع شیافی استفاده کردم گلاب به روتون شدم. شیاف گیلیسیرن هم واسه همینه بزار خوب میشی.خبلی خطرناکه یبوست طولانی. تا شنبه هم میخوای صبر کنی. روده پاره میشه یه وقت

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

منم ماه آخری یبوست گرفتم

خامه و یاکره پاستوریزه آدمو راحت میبره دستشویی

کره سنتی نخر ها

این پاستوریزه ها آدموبه اسهال میندازن

هلوهم تاحدی خوبه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

اگه حامله نیستی پودر پیدرولاکس خوبه.روغن زیتون باقاشق بخور.م ق ع د ت و چرب کن.شکمتو با رو غن زیتون چرب کن.سوپ بخور. شربت انجیر بخر بخورضرری نداره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

من برای پسرم گلیسیرین گذاشتم اما پزشکش گفت فقط دوبار میتونی استفاده کنی 

روده هارو تنبل می کنه و ببببیییییی ضضضضضضررررررر ترین داروی حال حاضره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
یبوست دارم وحشتناکه

همون کره پاستوریزه بخور  راحت میبردت دستشویی

باردارهم هستی دارو ممکنه مضرباشه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏