سلام دوستان یه ماه دیگه دخمل آبجیم به دنیا میاد خواهرم اسم لاچین میگه ولی به نظرمن زشته ولی نمی تونم بهش بگم چون فکر می کنم ناراحت میشه اونم مطمئن نیست نظر شما چیه
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
ببین عزیزم کمترین حق یه مادر در قابل سختی هایی که میکشه اینکه که بچشو به اسمی که دوست داره صدا کنه، اسم به هر زبانی که باشه مهم اینه که معنی قشنگی داشته باشه.
معنی لاچین چیه؟
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
ببین عزیزم کمترین حق یه مادر در قابل سختی هایی که میکشه اینکه که بچشو به اسمی که دوست داره صدا کنه، ...
البته ميدونيد كه انتخاب اسم حقي هست كه از بچه بر گردن والدين هست، پس قبل از اينكه دوست داشته باشن بايد ببينن دو روز ديگه بچه چه حسي داره وقتي توي جامعه به اون اسم شناخته بشه،
خب بنظرتون کار درستی کردن؟؟؟تا وقتی که اسمی معنی بدی نداشته باشه ایرادی نداره کسی استفاده کنه ... بنظرم خیلی خوبه که استارتر به سلیقه خواهرش احترام بذاره
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]