2777
2789
عنوان

بیش فعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 2648 بازدید | 26 پست
با دارو میشه درستش کرد باید پیش روانپزشک برید افراد دارای بیش فعالی معمولا اختلال توجه و تمرکز دارن ...

ممنون از جوابتون

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریتالین قرص بدیه، اعتیاد آوره

نه بد نیست ببین اونایی که بیش فعالی دارن قسمت ای از مغز که مربوط به تمرکز و توجه میشه فعالیت کمی داره رتالین اون قسمت رو تقویت میکنه اما این قرص برای افراد سالمی که فقط به دنبال دوپینگ ان بد هست وگرنه خیلی از کشور ها رتالین رو حتی به کودکان برای درمان بیش فعالی میدن و فقط هم تجویز پزشک و حتی کارت شناسایی میخواد نه اونایی که بیخودی میگیرن و نیازی بهش ندارن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نه بد نیست ببین اونایی که بیش فعالی دارن قسمت ای از مغز که مربوط به تمرکز و توجه میشه فعالیت کمی دار ...

درسته، ولی من وقتی عوارضش رو دکتر برام توضیح داد انتخاب کردم که این دارو رو مصرف نکنم

چون سابقه سو مصرف دارو هم دارم از خودم میترسم

درسته، ولی من وقتی عوارضش رو دکتر برام توضیح داد انتخاب کردم که این دارو رو مصرف نکنم چون سابقه سو ...

اوهوم ولی برادر من که پیش روانپزشک کودک و نوجوان رفته بود اسم دکتر هم خانم کوشا هست معروفه تو تلویزیون هم صحبت کرده بهش گفت مصرف کنه دیگه هر قرصی یه سری عوارض داره دیگه ولی اینکه یه فرد سالم بیاد از اینجور داروها که رو مغز هم دراخر اثر میذاره استفاده کنه خیلی بده.

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
ریتالین قرص بدیه، اعتیاد آوره

ممنون از اطلاعتون

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
من توی کتاب روانشناسی خوندم عزیزم

من همسرم بیماری دوقطبی داره

بخاطر همین خیلی درگیر این بیماری هستم

اولین باره چنین چیزی میشنوم.

شاید این حرف گاهی صدق کنه اما لزوما درمورد همه حواب نمیده

همسرمن بینهایت آروم بوده با تمرکز بالا

چندوقت پیش یه تحقیق سرسری راجع به این موضوع میکردم گفته بود که بیمارهای دوقطبی به سختی در دوران کودکی تشخیص داده میشن و معمولا بین بیست تا سی وپنج سالگی نمود پیدا  میکنن 

اما هیچ جایی  مطلبی که اشاره کردین مطرح نشده بود 

اگر یادتون هست تو کدوم کتاب یا نڟرکدوم رواتشناس چنین گفتن ممنون میشم بدونم

صرفا جهت اطلاعات خودم هست💚💜💙💛

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
من همسرم بیماری دوقطبی داره بخاطر همین خیلی درگیر این بیماری هستم اولین باره چنین چیزی میشنوم. شا ...

نه همه دو قطبی ها لزوما بیش فعال نبودن 

همه بیش فعال ها هم دو قطبی نمیشن!

بستگی به شدت و ضعف و نوع بیش فعالی و خییلی مسایل داره

حداقل ۵ نوع اختلال رو نام بردم 

منظورم اینه بهشون دیگه داروی ریتالین مثلا نمیدن! بنا به اون اختلال جدید داروی جدید میدن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من همسرم بیماری دوقطبی داره بخاطر همین خیلی درگیر این بیماری هستم اولین باره چنین چیزی میشنوم. شا ...

ولی جالبه با اینکه دنبال بودید این مطلب رو ندیدید

حتی سایت های ساده و دن دستی اینترنتی هم دارن!

اکثر بیش فعال ها ی اختلال دیگه هم همزمان  دارند....

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

اتفاقا یکی از دوستای دوست منم اصفهان بود ولی نتونست یه روانپزشک خوب پیدا کنه بریا همینم مجبور شد بیاد تهران اما خیب من دیدمش خیلی راضی بود میگفت ارزششو داشته اومده این همه راهو 

اون م یرفت پیش دکتر باقری معروف که خیلیا میشناسنش تو تهران 

من ادرسشو ندارم اما سایتشو دارم م یذارم ادرش اینا هست اونجا قطعا http://doctorbagheri.ir/