2777
2789
عنوان

بیش فعالی

2648 بازدید | 26 پست

سلام دوستان عزیز اگر کسی اطلاعاتی راجب به درمان بیش فعالی در بزرگسالان داره و پزشکی رو در اصفهان میشناسه که بتونه خدماتی در این مورد ارائه بده ممنون میشم که همینجا بگه  

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سن ۱۲ نهایتا ۱۴ بیش فعالی هست! که در صورت عدم درمان تبدیل به دو قطبی میشه

یا بهافسردکی یا...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
تا سن ۱۲ نهایتا ۱۴ بیش فعالی هست! که در صورت عدم درمان تبدیل به دو قطبی میشه یا بهافسردکی یا...

کی این حرفو زده

هرکدوم از این بیماریها که گفتی از هم مجزاهستن.

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
یعنی درچند سالگی ؟مگه بیش فعالی به بزرگسالیم میرسه؟!

بله.... ۱۹ سالگی

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.
تا سن ۱۲ نهایتا ۱۴ بیش فعالی هست! که در صورت عدم درمان تبدیل به دو قطبی میشه یا بهافسردکی یا...

نه اینطور نیست این اطلاعات غلط هستند

اختلال وسواس

اختلال اعتیاد

پرخاشگری

دو قطبی

اختلال اضطراب

اختلال سلو ک و...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بله.... ۱۹ سالگی

ولله اینی من میگم تو کتاب خوندم

که اختلال بیش فعالی در بزرگسالی در صورت عدم درمان تبدیل میشه به سایر اختلال ها

من بیش فعال بودم الان اضطراب و افسردگی دارم ولی با دارو کنترل شده و مشکلی ندارم

در چند سالگی رفتین زیر نظر پزشک?

با دارو میشه درستش کرد باید پیش روانپزشک برید افراد دارای بیش فعالی معمولا اختلال توجه و تمرکز دارن درمورد بچه‌ها فعالیت شون زیاده و سر کلاس درس یا حتی فعالیت های دیگه قدرت تمرکز ندارن بزرگتر که میشن باعث پرخاشگری یا هوش هیجانی شون بیشتر فعال میشه دنبال سیگار خطر رانندگی با سرعت زیاد و کلا کارهایی هیجانی یا خطرناک و ریسک اور میرن حالا تو بعضی ها میتونه شدید باشه بعضی ها کمتر برادر من الان ۱۷ سال داره تو کوچیکی اش فعالیت زیادی داشت و الان معمولا زود عصبانی میشه و مشکل تمرکز هم داره البته ما درمان رو از همون کودکی اش شروع نکردیم الان چند ماهه که رتالین با یه قرص دیگه استفاده میکنه که فقط با تجویز و تشخیص پزشک داده میشه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
کی این حرفو زده هرکدوم از این بیماریها که گفتی از هم مجزاهستن.

من توی کتاب روانشناسی خوندم عزیزم