بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید | مشاهده متن کامل بحث + 158711 بازدید | 25376 پست سلام به همه این تاپیک ادامه تاپیک قبلیمونه لطفا دوستان جدید برای شروع رژیم و برنامه حتما حتما قبل از هر کاری توضیحات پست زیر رو با دقت بخونن و بعد هر سوالی داشتن بپرسن ممنون 😘 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1397/07/05 | 15:49 136 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_zahra1 عضویت: 1394/04/24 تعداد پست: 13049 دو كفگيرو نيم من چلو كباب با كره ميخوام🙄 واقعا؟؟؟؟؟ من ۳کفگیر و نیم براش حساب کردم ابکش کم چرب؟؟ با این حال خداروشکر گند نزدم هنوز یکم از کالریم مونده💃🏼ببخشید عزیزم که دلت خاست
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 سلام،ممنون خوبم فدات.خودت خوبی؟خسته کلاسای دخترت نباشی😅😅😅😅 قربونت 😘سلامت باشی 😅 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
gisookamand عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 8411 حتما میگیرمش عزیزم واسه سوزوندنش عجله نكن اگه خاليش كرديشايد جايي گذاشتي يادت نيستاخه جنس كارت جديدا خيلي ضعيفهاما اگه كارتو نميتوني خالي كني كامل يا اينكه ميدوني افتاده جاييبسوزونشو خودتو راحت كن
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 بله من دیدم میگی وقت نداری و اونم اینجوری میخواد پیشنهاد دادم وگرنه که در کل کار خوبی نیست سلام چطوری 😂🔫 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
soohaaa عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 12659 کل اعلاناتمو زیرو رو کردم یه لایک از گندم جون نندیدم 😂 ننه گندم بیا یه لایک بده بما تا بتونم بهت درخواست دوستی بدم😂
maman_zahra1 عضویت: 1394/04/24 تعداد پست: 13049 کره که ازروغن بدتره 😂 میدونم منظورم این بود که برنجش اصلا روغن نداشت کره ای هم که داشت فک میکنم ۱ قاشق از برنجی که خوردم فقط کره ای بود. چون کره زیر برنج بود اخربرنجمو دادم شوهرم
مهدیه130 عضویت: 1393/11/27 تعداد پست: 4977 دو كفگيرو نيم من چلو كباب با كره ميخوام🙄 گیسو جونم دیگه چی میحوای، برات سفارش بدم گلم😉😐تبرٸه شدی، خوشحال شدی ها اشتهات باز شده😂😂 زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
soohaaa عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 12659 بچه ها یجوری همین الان از شوهرم پاچه گرفتم که هیچ سگ ماکی تاحالا نگرفته 😂😂بیچاره خزیده زیر پتو یعنی الان خوابه😂😂😂
gisookamand عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 8411 واقعا؟؟؟؟؟ من ۳کفگیر و نیم براش حساب کردم ابکش کم چرب؟؟ با این حال خداروشکر گند نزدم &n ... نوش جونت عزيزممن هميشه دو كفگيرو نيم ميزنم اما اگه پرسش بزرگ بود همون ٣ تا رو بزن🌹
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 میدونم منظورم این بود که برنجش اصلا روغن نداشت کره ای هم که داشت فک میکنم ۱ قاشق از برنجی که خوردم ف ... نوش جونت عزیزم وقتی کالریش رو حساب کردی اشکال نداره عذاب وجدان نگیر برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
gisookamand عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 8411 گیسو جونم دیگه چی میحوای، برات سفارش بدم گلم😉😐 تبرٸه شدی، خوشحال شدی ها اشتهات باز شده😂😂 سلام عزيزماره به خدا انگار از تهمت قاچاق اصلحه تبرئه شدم🤣🤣🤣🤣از خوشحالي گفتم به خودم جايزه بدم😎
مهدیه130 عضویت: 1393/11/27 تعداد پست: 4977 بچه ها یجوری همین الان از شوهرم پاچه گرفتم که هیچ سگ ماکی تاحالا نگرفته 😂😂 بیچاره خزیده زیر پتو ی ... چکار کردی دختر، بدتر از ماکی😐😐 زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
gisookamand عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 8411 بچه ها یجوری همین الان از شوهرم پاچه گرفتم که هیچ سگ ماکی تاحالا نگرفته 😂😂 بیچاره خزیده زیر پتو ی ... يه ديقه كه نميايم اينجا حتما در حال يه كارخرابي هستيميا پاچه ميگيريم يا داريم پرخوري ميكنيم😝😝😝
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 بچه ها یجوری همین الان از شوهرم پاچه گرفتم که هیچ سگ ماکی تاحالا نگرفته 😂😂 بیچاره خزیده زیر پتو ی ... 😂😂 چرا ؟ بنده-خدا# بینوا.حسییییین# ( اینو واسه نیکی گذاشتم )😝😂 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
maman_zahra1 عضویت: 1394/04/24 تعداد پست: 13049 نوش جونت عزيزم من هميشه دو كفگيرو نيم ميزنم اما اگه پرسش بزرگ بود همون ٣ تا رو بزن🌹 نمیدونم خیلی هم بگم زیاد نبود. ولی محض احتیاط زدممرسی عزیزم