2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158711 بازدید | 25376 پست
دو كفگيرو نيم من چلو كباب با كره ميخوام🙄

واقعا؟؟؟؟؟ من ۳کفگیر و نیم براش حساب کردم ابکش کم چرب؟؟   با این  حال خداروشکر گند نزدم  هنوز یکم از کالریم مونده💃🏼

ببخشید عزیزم که دلت خاست

سلام،ممنون خوبم فدات.خودت خوبی؟خسته کلاسای دخترت نباشی😅😅😅😅

قربونت 😘

سلامت باشی 😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما میگیرمش عزیزم

واسه سوزوندنش عجله نكن اگه خاليش كردي

شايد جايي گذاشتي يادت نيست

اخه جنس كارت جديدا خيلي ضعيفه

اما اگه كارتو نميتوني خالي كني كامل يا اينكه ميدوني افتاده جايي

بسوزونشو خودتو راحت كن 

بله من دیدم میگی وقت نداری و اونم اینجوری میخواد پیشنهاد دادم وگرنه که در کل کار خوبی نیست

سلام چطوری 😂🔫 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
کره که ازروغن بدتره 😂 

میدونم منظورم این بود که برنجش اصلا روغن نداشت کره ای هم که داشت فک میکنم ۱ قاشق از برنجی که خوردم فقط کره ای بود. چون کره زیر برنج بود اخر‌برنجمو دادم شوهرم

دو كفگيرو نيم من چلو كباب با كره ميخوام🙄

گیسو جونم دیگه چی میحوای، برات سفارش بدم گلم😉😐

تبرٸه شدی، خوشحال شدی ها اشتهات باز شده😂😂

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
واقعا؟؟؟؟؟ من ۳کفگیر و نیم براش حساب کردم ابکش کم چرب؟؟   با این  حال خداروشکر گند نزدم &n ...

نوش جونت عزيزم

من هميشه دو كفگيرو نيم ميزنم اما اگه پرسش بزرگ بود همون ٣ تا رو بزن🌹

میدونم منظورم این بود که برنجش اصلا روغن نداشت کره ای هم که داشت فک میکنم ۱ قاشق از برنجی که خوردم ف ...

نوش جونت عزیزم وقتی کالریش رو حساب کردی اشکال نداره عذاب وجدان نگیر 

گیسو جونم دیگه چی میحوای، برات سفارش بدم گلم😉😐 تبرٸه شدی، خوشحال شدی ها اشتهات باز شده😂😂

سلام عزيزم

اره به خدا انگار از تهمت قاچاق اصلحه تبرئه شدم🤣🤣🤣🤣

از خوشحالي گفتم به خودم جايزه بدم😎

بچه ها یجوری همین الان از شوهرم پاچه گرفتم که هیچ سگ ماکی تاحالا نگرفته 😂😂 بیچاره خزیده زیر پتو ی ...

چکار کردی دختر، بدتر از ماکی😐😐

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بچه ها یجوری همین الان از شوهرم پاچه گرفتم که هیچ سگ ماکی تاحالا نگرفته 😂😂 بیچاره خزیده زیر پتو ی ...

يه ديقه كه نميايم اينجا حتما در حال يه كارخرابي هستيم

يا پاچه ميگيريم يا داريم پرخوري ميكنيم😝😝😝

😂😂 چرا ؟ بنده-خدا#  ‍ 

بینوا.حسییییین#  ‍  ( اینو واسه نیکی گذاشتم  )😝😂