2821
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 161859 بازدید | 25376 پست
😂😂😂بکش و لاغرم کن😁😁

😂😂😂😂😂

مامانم خونمونه‌ صبح داشتم میخوردم ‌ یه دفعه‌ عووق‌ زدم ‌ 

مامانم فهمید‌ گفت خدا شفا بده ‌ مگه مجبوری دختر کله صبح‌ زیره‌ی بو گندو بخوری😂😂

بعد همسرم بیدار شده رفته‌ سر یخچال‌ پارچ‌ رو دید‌ میگه شربته😂😂😂😂

منم گفتم آره بخور😆😆

مامانم داد زد گفت‌ نخوریااااااا

تیکر هدفمیییی   
بامداد جون ‌ عکس شیکم‌ زشتمو‌ نوش دادی😂😂

نیکی جون امروز باشگاه نمیرم فردا میرم ولی از پنج به بعد مربیم سرش خلوته براش میفرستم عکستو 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😘😘😘😘😘فدات‌  اون معجون رو صبح خوردم تا الان سیر بودم🤤🤤🤤 الان دارم‌ سیب میخورم😊😊

نیکی جون کدوم معجون به منم بگید بلکه یه ذره احساس سیری کنم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
😂😂😂😂😂 مامانم خونمونه‌ صبح داشتم میخوردم ‌ یه دفعه‌ عووق‌ زدم ‌  مامانم فهمید‌ گفت خدا شف ...

😂😂😂   بینوا.حسییییین#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬 بچه ها اعصابم از دست یه ببعی خورده 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

اووی😒🔫

@soohaaa   سلام عزیزم .خواستم روی ماه تورم ببوسم ک خیلی دوست دارم.خواستم بیام و اگ فردا وزنم خ ...

سلام عزیز دلم😍😍نکنه ننه تو هم رو دیوار نشسته بودی؟😂 فدات شم ایشالله که فردا به وزن دلخواهت برسی 😍😍😍منتظر خبر خوبت هستیم😙😙

😂😂😂😂😂 مامانم خونمونه‌ صبح داشتم میخوردم ‌ یه دفعه‌ عووق‌ زدم ‌  مامانم فهمید‌ گفت خدا شف ...

🤣🤣🤣🤣نه من دل و رودم تحمل طعمای ناجورو داره به سخخخختی از چیزی عوقم بیاد.نیکی شوهر  گودزیلای من شکر میریخت میخورد ازش 😂😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

چه جوری میشه کسی رو از زندگیت بندازی بیرون که کسی شک نکنه 

یعنی نگه قهری