2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158658 بازدید | 25376 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستیا سلام...امروز دومین روز رژیمم و روز فستم بود...۵۱۰تا خوردم۱۹۰تا سوزوندم ...🤗🤗🤗🤗 چالش شکم ...

خیلی خیلی عالی پیش رفتی گلم، فردا وزن کشی بعد از شماره ۲ است، برای تسریع در شماره ۲ کمی اب ولرم بلا مانع است

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
شهرزاااااد من که متوجه نشدم گلم

میگم اگه با این شاتا یاد نگرفتن از غصه میرم یه کیلو دانمارکی که عاشقشم میخرم میخورم تا وزنم اضافه بشه از دستشون😂😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
۵۰۰ تا هم خوردم ۴۰۰ تا هم سوزوندم ولی گشنمه😣😣خوابمم نمیاد😐چه فست شومی😐

میدونی که هر کی گشنش باشه باید پنیر بخوره که، این قانون فست شده، در مورد کسانی که میدونن جریان پنیر چیه، گفتم نرو بخون خوندی حالا هم برو پنیرتو بخور

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
دیگه بهتر از این راهی به ذهنم نرسید براتون توضیح بدم اگه بازم یاد نگرفتید بهم بگید برم یک کیلو دانما ...

منم شیرینی میخوام😢😢😢😢😢😢😢😢

@soohaaa  منم پیتزا میخوام😭😭😭😭😭😭

من الان همه چی میخوام😁😁😁😁😁😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
میگم اگه با این شاتا یاد نگرفتن از غصه میرم یه کیلو دانمارکی که عاشقشم میخرم میخورم تا وزنم اضافه بش ...

یاد نگرفتم گلم😉😉، بلند شو، دانمارکی و پنیر بزن بدن

شماره یک چی😂😂

واقعا شماره یک چی میتونه باشه یعنی😂😂😂