2777
2789
عنوان

تخمك گذاري

281 بازدید | 23 پست

اولين روزاخرين قاعدگي دوره قبلم يك شهريوربود،بعد ٢٨شهريور پري شدم.جلوگيري رو قطع كردم..بنظرتون پري منظمه؟روزتخمك گذاريم كي ميشه؟بايد حتما روز تخمك گذاري باشه؟؟!😔تروخداجواب بديد

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ماشین حساب تخمک گذاری رو سرچ کن بعدشم فکر نکن اگه روز تخمک گذاری اقدام کنی حتمی باردار میشی از دوازدهم تا نوزدهم پری یک ماه روزای زوج یک ماه روزای فرد اقدام کن ان شاء الله باردار بشی. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشين حساب ك زدم...ميشه از روز شنبه هفتم تا پنج شنبه..بيشترين احتمال چهارشنبه ميشه....بايدحتما روزتخمك گذاري باشه؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

ميگم...چراهمه ميگن ي روز درميون؟

نوراجان مرسي عزيزم

از روز ١٠ تا ٢٠ سيكلت ديگه  از ٦ مهر تا ١٦ مهر ميشه طبق تاريخي كه گفتي

تقویم صورتی واقعیه درست نشون میده روز تخمک گذاری رو بنظرتون؟

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
تقویم صورتی واقعیه درست نشون میده روز تخمک گذاری رو بنظرتون؟

چي هست اصلا؟؟؟

ببين ٦ ماه گذشته بلندترين طول سيكلت و كوتاهترين چقدر بوده

از بلندترينش عدد ١١ رو كم كن

از كوتاهترينش عدد ١٨ رو كم كن

دو تا عددي كه بدست مياري بين اون تايم ها بيشترين احتمال آزاد شدن تخمك وجود داره

من اپليكيشن داشتم با توجه به اون اقدام كردم واسه دختر،ولي انگار اشتباه بود و پسر شد بچه،يعني روز ١٢ بوده تخمك گذاريم

چي هست اصلا؟؟؟ ببين ٦ ماه گذشته بلندترين طول سيكلت و كوتاهترين چقدر بوده از بلندترينش عدد ١١ رو كم ...

ممنونم عزیزم از راهنمایتون

چي هست اصلا؟؟؟ ببين ٦ ماه گذشته بلندترين طول سيكلت و كوتاهترين چقدر بوده از بلندترينش عدد ١١ رو كم ...

از تو بازار میتونید دانلود کنید تاریخ پری رو می دید روز تخمک گذاری رو مشخص میکنه 

از تو بازار میتونید دانلود کنید تاریخ پری رو می دید روز تخمک گذاری رو مشخص میکنه 

منم همينچين چيزي واسه آيفون دارم،قشنگ معلوم كرده بود روز تخمك گذاريو،حدودش درسته ولي روز دقيقش نه،مثلا براي من زده بود ١٥ سيكل تخمك گذاريه ولي ١٢ بود چون من ١٢ اقدام كردم واسه دختر ولي پسر شد

منم همينچين چيزي واسه آيفون دارم،قشنگ معلوم كرده بود روز تخمك گذاريو،حدودش درسته ولي روز دقيقش نه،مث ...

من همسرم ماهی سه بار با من رابطه داره بنظر شما اصلا امکان بارداری هست من ۳۴ سالمه همسرم ۴۲😔