2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آب جوشیده سرد شده یا آب سیب حل کن بده بخوره  با آب سیب بهتره  من دادم به بچم

بچه من تازه ۲ماهشه نمی‌تونم آب میوه بدم 

یعنی قرص و توی آب داغ ریختم ضرر داشته تازه خودم سر افتادم چه کاری کردم 

با یک دفعه که چیزی نمیشه خیالت راحت از این به بعد دیگه نکن 

از پایان 4 ماهگی میتونی بدی البته انشاالله به اونجا نمیرسه ولی حتما از پایان 4 ماهگی غذای کمکی شروع کن تا رفلاکس کمتر بشه 

با یک دفعه که چیزی نمیشه خیالت راحت از این به بعد دیگه نکن  از پایان 4 ماهگی میتونی بدی البته ...

خدا کنه بچه من از اول رفلاکس داشت همه اشتباهی میگفتن کولیکه پدر منو در آورد همش شیر می خواست و گریه می‌کرد  با این قرصا الان یکم بهتر شده 

بچه شما کی خوب شد؟

من زود فهمیدم ولی داروش مناسب نبود درمانش به تعویق افتاد 

دوماه نکسیوم دادم خیلی بهتر شده دکتر گفت بازم باید بدی آخه یه دوره دوباره سخت شیر میخورد ولی من ندادم به جاش غذای جامد دادم خیلی بهتره 

به نظرم نکسیوم کنار باکلوفن بهتر اثر داره 

بچه هایی که باکلوفن هم میخوردن زودتر خوب میشدن 

ولی دکتر به بچه من نداد 

راستی نکسیوم راحت پیدا میکنی ؟؟؟

آره خارجی‌شو خریدم راحت پیدا کردم مگه کم شده؟ 

به منم کلوفن داد شبا بهش میدم انقدر راحت می خوابه 

اما دوز پایین شروع کردم نکسیوم هفته اول روزی یک چهارم کلوفن روزی یک بیستم بعد گفته هی بیش‌ترش کن 

کلا قرصی که کم پیدا میشه سهمیه ای تو هر داروخونه 

بچه شما هم ولع به شیر داشت ؟ این هی شیر می خوره آپتامیل پپتی میدم بهش بعدشم هی زور میزنه و گریه میکنه 

یه دوره که بالا میورد 

بعدم دیگه از ماه 3 به بعد شیر خودمو تو بیداری نمی خورد فقط تو خواب میخورد این یکی از علائم ریفلاکس

و تو خواب یهو جیغ میزد 

شیر خشکم گاهی بالا میورد گاهی نه آخه رانیتیدن بهش میدادم ولی چون ایرانی بود و دوزشم کم بود خوب اثر نداشت 

این چه بلایی بچه ها هم دارن بچه داریو زهر مار آدم میکنن به خدا اصلا نوزاد میبینم استرس میگیرم 

بچه من تا 5 ماه همش گریه میکرد