2777
2789

به نظر من طلا مياد پايين ايران خودش كلى معدن طلا داره من نميدونم اين افزايش قيمت طلا واسه چيه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من طلا مياد پايين ايران خودش كلى معدن طلا داره من نميدونم اين افزايش قيمت طلا واسه چيه 

زبطی نداره به داشتنش.یه جورایی سکه و طلا دلار وابستن.و قیمت طلا جهانیه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

به قیمت دلار بستگی داره و قیمت جهانی طلا .

و پول ما که هر روز داره بی ارزش تر میشه

وقتی کسری بودجه جبران شد.و به دلایل دیگه خیلی پایین تر از این میاد

انشاءلله. خدا کنه بیاد پایین. قشر ضعیف جامعه چه گناهی کردن که باید زیر فشار و گرونی له بشن!!!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
انشاءلله. خدا کنه بیاد پایین. قشر ضعیف جامعه چه گناهی کردن که باید زیر فشار و گرونی له بشن!!!

الاهی امین.به جا استرس دسته جمعی کاش دعای ذسته جمعی میکردیم

الاهی امین.به جا استرس دسته جمعی کاش دعای ذسته جمعی میکردیم

شماچقدرخوب درهمه ی تاپیکهاصحبت میکنیدصبح هم درتاپیک فرزندآوری خیلی قشنگ امیدمیدادید

خداخیرتون بده

کاش همه ی ماامیدوعشق روبهم هدیه میدادیم

امامتاسفانه این روزهادقیقابرعکس شده

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
   شماچقدرخوب درهمه ی تاپیکهاصحبت میکنیدصبح هم درتاپیک فرزندآوری خیلی قشنگ امیدمیدادید خ ...

ممنون عزیزم لطف داری.ولی دیدی احتمالا چقدرم کوبیدن منو.خودم شرایطمو میخونم گریم میگیره .ولی مطمئنم همیشه اوضاع اینجور نمیمونه

ممنون عزیزم لطف داری.ولی دیدی احتمالا چقدرم کوبیدن منو.خودم شرایطمو میخونم گریم میگیره .ولی مطمئنم ه ...

بی خیال فدات شم

مطمئن باشیدروی همه تاثیرنزاره روی امثال من وخیلی هاقطعاتاثیرمثبت داره 

خسته شدیم ازاین همه انرژی های منفی که میزارن

خداحفظتون کنه عزیزم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
ممنون عزیزم لطف داری.ولی دیدی احتمالا چقدرم کوبیدن منو.خودم شرایطمو میخونم گریم میگیره .ولی مطمئنم ه ...

بمنم امید بده عزیزم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
بمنم امید بده عزیزم

خجالت میدی منو گلم.تاپیک اخریمو بخون.شدم اینا و اونا.اینجا فقط باید غر بزنی و ناله کنی اگر بگی امید داشته باش هزار تا حرف باید بشنوی.نمیدونم چرا همش دنبال غصه هستیم.ولی به قول معروف روز خوب نمیاد روز خوب رو‌باید بسازیم.من نوعی اگر یکم فردی فکر نکنم.یه ملیون از این همه هم مثل من فکر کنن کم نیست.چرا من باید مثل هزاران نفری که دارن دامن میزنن به این وضع باشم.همه ویز گذراست .هیچ کسی از دو‌روز بعدش خبر نداره .ما اول باید یاد بگیرم بعضی چیزا رو میگن اروپا ال و بله مگه ما خودمون اروپایی رفتار میکنیم که توقع داریم دولتمون اروپایی باشه ‌.میگی بابا نخرید میگن ا چرا نخریم و..خوب نیست از هر چیز اونی که باب میلمونو برداشت کنیم.باید به خدا اعتماد کرد منطقی رفتار کرد.به سهم خودمون .به هر حال گریه کنیم هم اتفاقی نمیفته .پس حداقل انقد حالمونو بد نکنیم زیادی حرف زدم.