2777
2789
اینا رو ولش کن وقیح جونم تو عکس پیشولای منو بذار فقط

حیوون نگه داشتن تو خونه یجوری نیس؟‌ مثلا گربه دستشویی که میکنه، خودشو نمیشوره دیگه چون خب....گربس، بلد نیس خودشو بشوره. بعد با پای آلوده میاد میشینه رو مبل و کابینت، همه جارو گند میزنه.... 

تنها حیوونی که حاضرم تو خونم نگه دارم ماهیه، اونم چون تو محفظه بستس   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای من 😰😰

میگم تاپیکت از کجا به کجا کشیده شد 🤣

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

وااااای آفرین 👏👏👏👏👏👏👏

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

حیوون نگه داشتن تو خونه یجوری نیس؟‌ مثلا گربه دستشویی که میکنه، خودشو نمیشوره دیگه چون خب....گربس، ب ...

نه وقیح جونم 

خیلی هم عشقن پیشولای من

خب کسی که حساسه نباید نکه داره دیگه

من نیستم

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
آره 😆😆😆

الان زلزله کامل فراموشت شد 😅

منم از زلزله خیییلی وحشت دارم