2777
2789
عنوان

یدوفولیک

650 بازدید | 18 پست

خانما من دوساله که تیروییدم تحت کنترله نه ما پیش که از مایش دادم یک وخردی بود تی اس اچم الان چند ماهه یدوفولیک خوردم آزمایش دادم شده پنج وخردی بنظرتون ممکنه از یدوفولیک باشه یعنی برم دکتر میگه فعلا اقدام نکنم

تیروئیدت بالاس باید بری دکتر ولی ربطی ب یدوفولیک نداره منم کم کاری تیروئید دارم و هر روز ی قرص لووتروکسین میخورم یدوفولیکم بیشتر از یک ساله ک مصرف میکنم اتفاقا خوبه برای تیروئید

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من که وقتی باردار شدم 4 بود دکتر زنان گفت واسه باردارا 3 باشه خوبه. گفتن مجدد تکرار کن همون هفته شد 2و خورده ای.😕

بعد دکتر داخلی داردی لوتیروکسین دادن واسه کم کاری.

دوماهه دارو میخورم. باز آز دادم هنوز جوابشو نیاوردم.

تو بارداری هم کنترل میشه. چرا اقدام نکردی

تیروئیدت بالاس باید بری دکتر ولی ربطی ب یدوفولیک نداره منم کم کاری تیروئید دارم و هر روز ی قرص لووتر ...

منم دو ساله لووتیروکسین میخورم ومیزون بود لامصب ولی الان بالا رفته

مال من که وقتی باردار شدم 4 بود دکتر زنان گفت واسه باردارا 3 باشه خوبه. گفتن مجدد تکرار کن همون هفته ...

تو اقدامم عزیزم واسه منم اولین بار شش وخردی شده بود دو هفته بعد بدون دارو شد پنج ولی الان بالا رفته میترسم دکتر بگه اقدامات قطع کن

منم یدوفولیک خوردم پی سی اوم خوب شد ولی تیروئیدم شد ۵ که ۲هفته دارومو دکتر زیاد کرد نرمال شد

خاصیت یدوفولیک واسه pcoبا ورزش عالیه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
میرم ولی میترسم بگ دیگه اقدام نکن اینجوری استرس میگیرم

خب با اطمینان و بدن آماده باردار بشی ک بهتره

اگه خدای نکرده متوجه نمیشدی و باردار میشدی ک خیلی بدتر بود دکتر من گفت تیروئید رابطه مستقیم با رشد مغز و هوش بچه داره 

منم یدوفولیک خوردم پی سی اوم خوب شد ولی تیروئیدم شد ۵ که ۲هفته دارومو دکتر زیاد کرد نرمال شد خاصیت ...

دقیقا تیروئید سریع کنترل میشه زمان زیادی لازم نداره