2777
2789
عنوان

اوج ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 32 پست
خوشبحالت ک انقد قشنگ فک میکنی و اینجوری با زندگیت کنار میایی.من خیلی حساسم زودرنجم مث خیلیا نیستم چی ...

نه...من اینطور نیست که بگم قشنگ کنار اومدم و راضیم.    گاهی تو خلوت ام خیلی اشک میریزم...و لی با فکر و خیال داغون نکن خودت رو عزیزم...کلاس برو..مها رت ها ت رو بالا ببر تا به وقتش موردی مناسب که خوشبختت کنه در مسیر زندگیت قرا ربگیره..اگر من شرایط ام رو  برا ت تعریف کنم اونوقت میبینی تو تو هر شرایطی هم که هستی غصه نباید بخوری....من خواهرم بیست و هفت سالشه..دو سال قلل ازدواج کرد...دختر دایی ام دو  سال از من کوچککتر بود.سه سال پیش ازدو اج کرد و  رفت خارج...دو تادختردایی های دیگه ام سه ،چهار سال از من بزرگترن سالهاست ازدواج کردند و خداروشکر خوشبختن...از بین نو ه ها فقط منم که ازدو اج نکردم هنوز...یک دختردایی دیگه دارم که همسن شماست.. اونم قصد داره بره پیش خواهرش.خارج...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان شوقشو دارم اگ الان بهش نرسم دو روز دیگ ک هیچ شوقی براش نداشتم ب چ دردم میخوره

شما اصلا سنی نداری. هرکه هر حرفی بزنه که نشد دلیل. حالا شوهر کردی بگن وای شوهرت چرا اينطوره چی و.... پس حرف مردم تمومی نداره. حاجتت ممکنه برآورده شده باشه ولی بعدا در زمان خودش میسر بشه. اینکه خدا میخواد با مجرد بودنت یه اتفاقات ديگه برات بیفته. ازدواج خیلی به تقدیر بستگی داره