2777
2789
عنوان

اوج ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاسته من ازدواجه چرا نشه اخه؟

نگران نباش اونی که باید بیاد به وقتش خودش پیدا میشه. 

خیلی روی موضوع ازدواج فکر نکن.

شاید خدا یکی ازهمه بهتر برات در نظر گرفته ولی تا وقتش پیش نیاد نمیشه.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
وای شما ک هنوز سنی نداری ... باور کن اگر نمیشه حتما خدا بهتری رو برات در نظر گرفته .. مطمئن باش.. زو ...

میدونم سنم کمه ولی تو فامیلمون همه کم سن شوهر میکنن حالا همه زوم کردن رو من تا میبینم میگن چرا شوهر نمیکنی .دیگ کلافه شدم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
نگران نباش اونی که باید بیاد به وقتش خودش پیدا میشه.  خیلی روی موضوع ازدواج فکر نکن. شاید خدا ...

من الان شوقشو دارم اگ الان بهش نرسم دو روز دیگ ک هیچ شوقی براش نداشتم ب چ دردم میخوره

من الان شوقشو دارم اگ الان بهش نرسم دو روز دیگ ک هیچ شوقی براش نداشتم ب چ دردم میخوره

شوقش همیشه هست.

وقتی بیاد شوقش با خودش میاد.

از داشته ها لذت ببر.

و به نداشته ها فکر نکن.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها

شما ب زور داری از خدا چیزی رو میخوای.. چیزی ک می‌دونی ب صلاحیت نیس ..

تاپیکایی قبلتون رو خوندم .. مشخصه ک این زندگی ک شما میخوای بسازی پایدار نمی‌مونه.. چون طرف شما ب شما بی محلی می‌کنه .. یعنی نمی‌خواد شمارو.. 

و شما از خدا بزووور میخوای ک اونو برسونه بهتون.. آخه این رو هرکسی هم باشه می‌فهمه ک بنفع شما نیست.. 

شما ازین ببعد روند دعا کردنت رو عوض کن.. نگو خدایا فلانی رو می‌خوام فقط همین..

بگو خدایا من دلم میخواد ازدواج کنم و از تنهایی در بیام ..خودت یکی رو برام بفرست ک در کنارش خوشبخت باشم ..یکی ک منتخبه تویه..تو دوسش داری ..

عزیزم فقط یک توصیه ای بهت میکنم.....من مخالف نذر و این دعاهایی که برا ی حاجت روا شدن میخونند نیستم...ولی وقتی دعا میکنی همیشه انتهای دعات بگو خدایا اونچه که عاقبت به خیر و خوشبختم کنه در مسیر زندگیم قرار بده...من سی و دو سالمه.  بعد از چندین سال در سن سی و  یک سالگی یعنی هشت ماهه پیش که بعد  کلی عجز و التماس به خدا ،ازدواج رو خواستم. یک مورد ازدوا ج برام پیش اومد ک متاسفانه در همین دوران عقد دارم جدا میشم...گاهی اوقات خیلی ناامید میشم...که توی این سن و با شرایط  مطلقه بودن یعنی میشه امیدوار باشم به ازدواج خوب؟؟ولی بازم ناامید ناامید نمیشم..میگم گاهی شاید روزی به تقدیری از خوشبختی برسم که بگم هر چند زمان برد ولی ارزشش رو داشت....کلا میخوام بگم دعا کن..ولی عجله نکن....و به زور نخواه....شاید به این آرزوت کمی دیر برسی ولی ارزش او ن خوشبختی بالاتره.....

شما ب زور داری از خدا چیزی رو میخوای.. چیزی ک می‌دونی ب صلاحیت نیس .. تاپیکایی قبلتون رو خوندم .. م ...

من هیچ وقت تو دعاهام نگفتم خدایا فلانی .گفتم هرکی ک خودت صلاح میدونی...گفتم یکیو بفرس تا بتونم از فکرش دربیام تا برام مهم نباشه.تا مجبور نباشم از تنهایی ب اون پناه ببرم .من اینجوری از خدا خاستم ولی...

عزیزم فقط یک توصیه ای بهت میکنم.....من مخالف نذر و این دعاهایی که برا ی حاجت روا شدن میخونند نیستم.. ...

خوشبحالت ک انقد قشنگ فک میکنی و اینجوری با زندگیت کنار میایی.من خیلی حساسم زودرنجم مث خیلیا نیستم چیزای ک برا دوستام درصدی ارزش نداره میتونه منو داغون کنه...خیلی خاستم ک درس شم ولی نشد.تو فامیل هر کی بم میرسه میگ چرا...یه خاهر کوچیک تر از خودم دارم کلا همه چی داغونه...منم خییییلی زود کم میارم.تو همین سن کمم مث افسرده ها شدم حوصله هیچیو ندارم

با 22سال سن.....دیر نشده که اون قدر ناامید  بخوای باشی و غصه بخوری

محیط زندگیم رسم و‌رسوماتمون حرفا حوری هست ک غصه بخورم

من این ختمو برا ازدواج گرفتم..مگ میشه ازدواج ب صلاح نباشه؟؟

چرانمیشه؟شاید الان تجربه تون واسه ازدواج کافی نیست،خدالهترتشخیص میده، شاید شرایط ادمیکه تو سرنوشت شماسن پول وتجربش هنوز کافی نیست،شایداصلاقراره توی درسی،کاری چیزی پیشرفتی کنه که ازدواج مانعت باشه الان......

سراسر زندگی من معجزه بود