2777
2789
عنوان

علائم لگن تنگ😢

20975 بازدید | 12 پست

سلام خانما کیا موقع زایمان لگنشون تنگ بود و سزارین شدن؟قبلش هیچ علائمی نداشتین؟مثلا درد شدید استخون مثانه ک نشده جا ب جا شد حتی

ممکنه سر بچه با توجه به سونو اومده باشه تو لگن ولی لگن تنگ باشه و نشه زایمان طبیعی کرد؟تو سونو دکتر بهم گفت لگنت خیلی خوبه برا زایمان طبیعی و سر بچه هم تو لگنه😢من طبیعی نمیخاممممم

دیگه با توجه به چ چیزایی سزارین میکنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار خون

بریچ بودن جنین

دیابت بارداری

دفع مکنیوم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فشارخون بالا دارم فشارم ۱۴به بالاس ۱۴،۱۵،۱۶

منم با اینکه خودم انتخاب کردم طبیعی زایمان کنم شبی که درد داشتم به شدت پشیمون شدم به پسرم گفتم مامان اگر دوسم داری یه کاری کن سزارین دنیا بیایی بچم حرف گوش کن بود مدفوع کرده بود و خودمم مسمومیت داشتم، شماهم توکلت به خدا باشه ولی ان شاءالله مسمومیت پیدا نکنی خیلی سخته 

منم با اینکه خودم انتخاب کردم طبیعی زایمان کنم شبی که درد داشتم به شدت پشیمون شدم به پسرم گفتم مامان ...

منم خیلی میترسم اصلا دلم نمیخواد بش فکر کنم😭😭شنبه میرم یه دکتر دیگ برام دعا کن 

منم خیلی میترسم اصلا دلم نمیخواد بش فکر کنم😭😭شنبه میرم یه دکتر دیگ برام دعا کن 

عزیزم حتما برو یه دکتر دیگه... باور کن من زن پایین بهش گفته بودن ک طبیعی باید دنیا بیاره .. بعد فشارشم خوب بوده تا اینکه یه روز همینجوری رفت بیمارستان فشارش رو گرفتن دیدن ۱۴..همون لحظه بستریش کردن و سزارین اورژانسی شد.. خیلی خطرناکه ..حتما برو یه دکتر دیگه ..