2777
2789
عنوان

این چینی ها خوشگلن بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 49 پست
یک ملیوووووووووون؟ مگه چنندتکه هست ؟ ار کوپال دستی صدو پنجاهه دا

درسته پارسال چینی 6نفره 700بود توی شوش طرح قدیمیا

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد
یک ملیوووووووووون؟ مگه چنندتکه هست ؟ ار کوپال دستی صدو پنجاهه دا

ارکوپالو ک ۵۰۰خریدیم بروز باش ارکوپال امارات 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چینی مامانم گل سرخ نبود واسه مامان بزرگم گل سرخ بود ک دقیقا همونا مد شدن

برا جهزیه مادرم میگفت اونوقت از هر گلی یه دونه میدادن. الان انواع گل داریم.گل سرخارو موقع انقلاب گرفته که گویا خیلی هم کمیاب بوده 

نه بابا مثل ملامینه قدیمیاس    

جنسش سفاله عزیزم چیزی که زیر عکس عنوان کردن کاره دسته حتی نقاشی روش این روزا ظروف سفالی کار دست مد شده و متاسفانه خیلی هم گرون هست چون دوستمون گل سرخ رو بشقاب دوست داشتن این رو گذاشتم به هر حال سلیقه ای هست من خودم ساده و دفرمه دوست دارم امیدوارم اونقدری گرون نباشن بتونم اینارو بخرم عاشقشون شدم

قدیما همه چی خوب بود حتی رو تختیای گل دار مامان بابام دوباره مد شده اسمشم گذاشتن آنجل انگلیش هوم و.. ...

من یاده بدبختی میافتم مامانم استفاده کنه دوس ارم اما خودم دیگه نه مگه اینکه فقط در حد دکور باقی بمونه

برا جهزیه مادرم میگفت اونوقت از هر گلی یه دونه میدادن. الان انواع گل داریم.گل سرخارو موقع انقلاب گرف ...

واسه مامانم عکس روئو ژولیت داشت یه مدلی هم ب قول شما گلدار داشت ک با اون گل سرخا فرق داشت

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
خداروشکر نیستم وگرنه دق میکنم با این قیمتا من ارکوپالام طرح ویکتوریاس

برندا متفاوتن تعداد و تیکه ها هم ملاکه

جنسش سفاله عزیزم چیزی که زیر عکس عنوان کردن کاره دسته حتی نقاشی روش این روزا ظروف سفالی کار دست مد ش ...

آره سفال های کار شده دوباره خیلی گرون شدند

خداروشکر نیستم وگرنه دق میکنم با این قیمتا من ارکوپالام طرح ویکتوریاس

اصلا پیدا نمیشه دیگه ویکتوریا ، عالی بودن

من یاده بدبختی میافتم مامانم استفاده کنه دوس ارم اما خودم دیگه نه مگه اینکه فقط در حد دکور باقی بمون ...

من خودم از اون گلدارا نخریدم واسه جهازم الان سه ماهه ازدواج کردم مامانمم همزمان با من چینی جدید خرید اونم از اینا نبود... من اینا رو دوس دارم واسه دکور

واسه من گل داره ولی دورش اسلیمی داره و خودم مربعه