2777
2789

فقط و فقط و فقط کرم پودر   آکنه لاین  مای 

فوق العاده‌ست. هرچی بگم کم گفتم...

من چند ساله دارم استفاده میکنم. اصلاً هم پوستمو خراب نکرده

خیلی خیلی بافتش سبکه و پوشانندگیش عااااالیه و رنگشم طبیعیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پرمیت استفاده میکنم عالیه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
فقط و فقط و فقط کرم پودر   آکنه لاین  مای  فوق العاده‌ست. هرچی بگم کم گفتم... من چن ...

منم میخواستم بگم بخدا,بعد کلی مارک گرون نتیجه اونو فوق العاده میدونم باتوحه به قیمتش,جدیدا یه سری بلک دیاموندش هم اومده نمیدونم ولی کیفیتش عین اکنه لاین هس یانه,دوستمون پوستش خشکه درسته اینی که میگیم ضد جوشه ولی واسه پوست چربه باید زیرش نرم کننده بزنه

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
مگه پوست خشکم جوش میزنه؟

آره برای منم جوش میزنه با اینکه خشکه.متاسفانه حساسه  

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
[QUOTE= 70078433 ]مگه پوست خشکم جوش میزنه؟[/QUOTE] اره ساني جون پوستم خيلي بي آبه اما بخاطر داروهاي ...

پس اول فکر یه آبرسان با یه مرطوب کننده مناسب پوستت باش عزیزممم

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
پس اول فکر یه آبرسان با یه مرطوب کننده مناسب پوستت باش عزیزممم

واقعا ممنون كه يادم انداختي وگرنه خودم عقلم نميرسيد!!! عزيزم سوال من چيز ديگه بود ميتوني كمك كن اگه نه كه هيچي نگي بهتره

منم میخواستم بگم بخدا,بعد کلی مارک گرون نتیجه اونو فوق العاده میدونم باتوحه به قیمتش,جدیدا یه سری بل ...

ای جانم عزییییزم 😃😍 آره بخدا منم اینو استفاده میکردم میگفتن مای پوستو خراب میکنه، چند سری رفتم چندتا مارکای گرون و معروف گرفتم همشون افتضاح بودن. با اینکه دیگران کلی تعریفشونو میکردن،  انقده بافتشون سنگین بود انگاری رو صورتم بتن مالیدم. بعد چرب هم بود و میماسید رو صورتم ، رنگشونم طبیعی نبود  اصن ی وضعی... ولی دیگه توبه کردم حرف هیچکسو گوش ندم. کرم پودر خودم عالیه 😍 قیمتشم خیلی خوبه خداوکیلی.

بعد گلم درمورد دوستمونم ک گفتی، نیازی نیست اصن زیرش مرطوب کننده بزنه. همون کرم آکنه لاین مای رو بزنه خیلی راحت و یکنواخت رو پوستش پخش میشه و جذب میشه. من ک میزنم احساس میکنم خودش یکم مرطوب کننده داره همراهش. چون بافتش نرم و سبکه.

واقعا ممنون كه يادم انداختي وگرنه خودم عقلم نميرسيد!!! عزيزم سوال من چيز ديگه بود ميتوني كمك كن اگه ...

خخخخ این خانوم احتمال زیاد ازین ویزیتورای توی داروخونه ست ک ب هر نحوی میخوان سر صحبتو باهات باز کنن و محصولات خودشونو تو پاچه‌ت کنن 😂😂😂