2777
2789
عنوان

یه سوال دارم😥😥😥😥😥

296 بازدید | 21 پست

شمااگه به کسی پول داده باشین چجوری پس میگیرین خاله مادرشوهرم ۴سال پیش ۱میلیون مادرشوهرم دوسال پیش ۸۰۰خاله شوهرم دوسال پیش ۳۰۰زنموشوهرم ۵۰۰هیچ جوره پس نمیدن انگارنه انگارکه پولی گرفته شده الان واقعااحتیاج دارم چطوری بگم شوهرم میگه دیگه ارزش پول اومده پایین بدنم فایده نداره چطوری بگم بهشون

😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن بگو من لازم نداشتم كه نگرفتم اما الان بشدت احتياج دارم بعدش هم سريع شماره كارتت رو براشون اس كن 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

به یه موردش دیشب گفتم تلفنی اول یه مکثی کردبعدگفت باشه ده دقیقه بعددخترش پیام دادپول کجابودیه خورده حرفم بارم کردحالاجالبه دختره براعیدکفش ۱۵۰گرفته بودکفش من ۵۰بودبهم میخندید

😍😍😍😍😍😍

این مشکل شماست که این همه آدم ازتون پول گرفتن و شما بلد نیستین بگیرین،زنگ بزن بگو چند ساله پولم دستتونه لازمش دارم بهم پسش بدید

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
به یه موردش دیشب گفتم تلفنی اول یه مکثی کردبعدگفت باشه ده دقیقه بعددخترش پیام دادپول کجابودیه خورده ...

واااا چه رویی دارن مردم!! 

شما لااقل واست درس عبرت شه دیگه به همچین آدمایی پول قرض نده آدم اولش دلش براشون میسوزه ولی وقتی میخوای پس بگیری کلا آدمو میسوزونن!

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶