2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرشوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 67 پست
[QUOTE=70070636]آره افتاد تو دهنت[/QUOTEچقدر بي تربيت😳😳😳😳مواظب حرف زدنتون باشيد لطفا

شما پست قبلی خودتون رو یکبار دیگه بخون،بعد راجع به ادب و تربیت اظهار نظر کن. به همچون پستی بهتر از این جوابی پیدا نکردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد از بعضیا بدم میاد مثل خنگا میمونن هیچیو درست نمیخونن فقط الکی مچ گیری میکنن میخوان ابراز وجود کنن یکم دقت یکم تفکر واقعا انقد سر سری از هر چیزی رد میشید خجالت آوره تا کی میخواین هرجا عینه نخود آش مچ گیری کنین چندشا 

از بقیه عذر میخوام ولی خیلی اعصابم بهم ریخت همش تو تا پیکا یه عده آدم بیشعور رو میبینم که فقط عشق کاراگاه بازین ولی نمیدونن با این کارشان چطور دل یه آدم میشکنن متاسفم......استارتر عزیز تسلیت میگم 

خدا ازشون نگذره كدوم بيمارستان پارسال مامان من دراورد خيلي راحت بود 

ببخشید اسم پزشک مادرتون چی بود؟ و اسنکه کدوم بیمارستان عمل کردن؟ ممنونم مامان من هم قراره عمل کنه امسال

ببخشید اسم پزشک مادرتون چی بود؟ و اسنکه کدوم بیمارستان عمل کردن؟ ممنونم مامان من هم قراره عمل کنه ام ...

مامان من ميلاد عمل كرد پيش دكتر خياط زاده

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!