2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرشوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم روحشون قرین رحمت الهی باشه. حتما حتما قصور پزشکی بود و مثانه به این راحتی پاره نمیشه. ه ...

امان از بیسوادی بعضی از این پزشکها

که فقط پول رو هم‌می شناسن

😢😢😢😢

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
الانم که میگی دوتا دختر داره برو خودتو بذار سرکار😒

اي خدا،اول درست بخون بعد مردمو قضاوت كن،تند تند فقط يه چيزي ميگيد،انقدر ساده هم نوشته فهميدنش كار سختي نيست،خواهر شوهرش ٤٤سالشه دخترش ٢٤سال دوتا نوه هم داره،افتاد؟؟

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت......!! حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت....!!خوب میدانم که تنهایی مرا دق می دهد....عشق هم در چنته اش چیزی از این بهتر نداشت....
الانم که میگی دوتا دختر داره برو خودتو بذار سرکار😒

ای بابا

مرحومه یک دختر داره

از اون دختر دو تا نوه دختر داره

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
امان از بیسوادی بعضی از این پزشکها که فقط پول رو هم‌می شناسن 😢😢😢😢

نمیشه گفت بی سوادی عزیزم.. احتمال خطا تو هر چیزی وجود داره... ولی باید مسول باشن بیمار رو بعد عمل چک کنن. وحتی اگه بیمار با شرایط بیمار گونه برگشت سریع چکاپ کنم و یه درصد احتمال اینو بدن

وای خدایا باشه بابا فک کنین سرکارین 

ای کاش یه خواب باشه ای کاش😭😭😭

شوهرم رفته بیمارستان 

خودم تنهام با مادرشوهر پدرشوهرم  زندگی میکنم نمیدونم چجوری بهشون خبر بدم 😢

دوستداشتین گزارش بزنین بچه ها ناراحت نمیشم

نمیشه گفت بی سوادی عزیزم.. احتمال خطا تو هر چیزی وجود داره... ولی باید مسول باشن بیمار رو بعد عمل چک ...

من خودم از بیسوادی دکترها خیییلی کشیدم

چه واسه پسرم

چه واسه خودم

متاسفانه

من خودم از بیسوادی دکترها خیییلی کشیدم چه واسه پسرم چه واسه خودم متاسفانه

متاسفم واقعا....انشلا دکترامون قبل هر چی وجدان کاری داشته باشن حتی اگر نمیتونن کاری برای بیمار انجام بدن یا سواد کافیشو ندارن شهامت اینو داشته باشن که بیمار رو به دکتر حاذق ارجاع بدن