2777
2789

دختر من تو میوه ها موز رو فقط دوست دارم .هر دروز یبار میخریدیم .الان یهفته ونیمه نخریدم😔

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز هوس کردم شوهرمم بیچاره کلی گشت تا پیدا کرد!!!کیلو ۱۲ ت 

خوشحالم هیچوقت خوشم نیومد😎😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است. دیروز دخترم تو مغازه موز میخواست کیلو ۱۲ بود نخریدم

خب عزیزم دونه ای براش میخریدی

یه دونه یا دوتا

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها

واضح نیست نوشته هاش.. من اصلا موز دوست ندارم. فقط شیر موز..🐒🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
روم نشد یدونه وردارم یواشکی سرش رو گرم کردم بی خیال شد

😔😔😔

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
روم نشد یدونه وردارم یواشکی سرش رو گرم کردم بی خیال شد

چرا بابا روت نشد

ما خیلی وقته میوه رو کیلویی نمیخریم

دونفریم مثلا میبینی دوتا سیب دوتا نارنگی دوتا موز و دوتا دوتا از هرمیوه ای بخوایم برمیداریم اسمش سبد میوست تاالان خیلی هارو دیدم اینطور خرید کردن هم ویتامین همه میوه هارو بدنت میگیره هم پول الکی خرج نمیکنی اندازه نیازت برمیداری

مثلا سه مدل میوه از هرکدوم سه تا یا دوتا

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
خو حالا یه دونه میخریدی واسه ش😢😯

همون یدونه میبینی میشه فلان قدر😉 اونروز دخترم گیر داد گلااابی بخر. من و شوهرم متنفریم از گلابی .۳تا برداشتم یارو کشید براش شد ۱۱تومن😐

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞