2821
2789
عنوان

دانستنی ها

531 بازدید | 15 پست

بچها بیاین بجای تاپیک زدن راجب بقیه و غیبت و گلایه و شکایت ک اصن بدردمون نمیخوره حداقل ی چیزی یاد بگیریم هرکی چیز مفید داره بذاره با تشکر دوستای خوبم

رفتارها با آدم ها صحبت میکنند... دنبال کلمات نباشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند وقت پیش یه چیزی خوندم خیلی عجیب بود.

میدونید اینکه میریم حموم نوک انگشتامون چروک میشه واکنش مغز برای اینه که اشیا از دستمون سُر نخوره؟😁

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

اگه شب ها قبل از خواب فقط ۱۵ دقیقه کتاب بخونین به طور متوسط سالی ۳۰ کتاب میخونید و به یکی از افراد دانای نسل خودتون تبدیل میشین 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

اینکه وقتی جامون عوض میشه خوابمون نمیبره دلیلش اینکه مغز میره تو حالت هشدار باش و مواظب اطراف هست و این خاصیت مغز از دوران قار نشینی انسان های اولیه نشات میگیره چون با تغیر مکان خطر تهدیدشون میکرده

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...