2777
2789
عنوان

وضع مملکت من 😏

884 بازدید | 38 پست

داداشم کوچیکم کلاس چهارم معلم شون یه لیست بلد بالا نوشته امروز رفتیم براش خریدیم حدود 150 شد ما که براش خریدیم خداروشکر

ولی یه بچه ای که بابا نداره یا اگه بابا داره تویی کل هفته فقط 50 هزار حقوق چجوری اینا رو براش بچش بخره بخدا اشک تو چشام جمع شد مثل بابایی من هرچی ما میخایم میخره برامون ولی بقیه که از پسش برنمیاد چیکار کنع 😑😑😑😡😡😡😢😢😢

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میتونم بگم‌عجب معلم بیشعوری 😑

👍👍

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یجوری ام لیست میکنن انگار اگه اون وسیله ها نباشه نمیشه . در صورتیکه فقط یبار ازش استفاده میکنن میندازن گوشه کمد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

اون لیست چی بوده؟حتما کتابای اضافی!

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

همون کتاب دفتر؟ومدادو اینا؟

خوب 150 زیاد نیس دیگه تو این گرونی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.