2777
2789
عنوان

بخاطر یه زنیکه خراب از کارم استفا دادم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 17848 بازدید | 309 پست
😂😂😂 چه اسم غلط اندازی 

واااای 😂😂😂

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون رو از زور لب دادن و هرزگیش خسته بود و کار نمیکرد ، چند روز گذشت و خانم کلا دیگه اصلا کار نمیکر د خودش رو همه کاره میدونست 😕😕😕 حتی قیتما رو و تلفظ شیرینی ها رو بلد نبود واسه من شاخ شده بود

واقعا دیگه جو اونجا برام سخت شده بود، تو این زمان یه پسر بود مغازه بغلیمون میومد بهمون سر میزد یه روز واسه متو دوستم گل کاکتوس خریدع بود و اورد بهمون داد و ب اون زنیکه نداد ... اینم حرصش گرفته بود میگف این چرا هی میاد اینجا

یه روز غروب ک شد مغازه شلوغ شده بود و این خانم  معلوم نبود گجا رفته

منم رفتم پیش صاحب کارمون شکایتش رو کردم ک اره فلانی اصلا کار نمیکنه اینجا جرا عدالت رو رعایت نمیکنید صاحب کارمون جلو همه بچه ها رفت دعواش کرد ، و ما شدیم کارد و پنیر😜😜😜

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین 😔💔؟!
😂😂😂😂😂معنیش چیه عشقم؟

نمیدونم والا یه کاربری داشتم مال سال ۹۶بود که اون ترکید اونجا جاندی بودم هر گار کردم نشد اونو بزارم گذاشتم جاندیا

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

بعد چند روز صاب کارم صدام زد ک خانم فلانی این پسر مغازه بغلی با شما رابطه داره ؟؟؟؟؟ منو میگی 😳😳😳😳😳😳😳😳اصلا موندم گفنم چی میگی ینی چی؟

گفت ک بچه ها گفتن ک اومده بهت گل داده گفنم ب خانم فلانی هم گل داد ... و یه خورده بحثمون شد ،،،، منم گفتم میدون فلانی اومده این حرفا رو ب شما گفته ، منم رفنم جلو همه بهش گفتم از سنت خجالت بکش ۱۰ سال از من بزرگتری اونقد عقده ای هرزه هستی ک صفتای خودت  رو ب من نسبت میدی ،،، همون شبم از کارم استفا دادم 😕😕😕😕 تمام

الان چیکار میکنی حقوقت چقدر بود

الان کار نمیکنم ، دانشگاه ثبت نام کردم ، بعد اون دیگه کلا قید کار کردنـ رو زدم واقعا دیگه حالم از مخیط بد بهم میخوره