2777
2789
عنوان

سونو قلب

286 بازدید | 15 پست

قلب جنین هفته چند تشکیل میشه؟

اگه برای ساک نرم وبمونم یکسره برای قلب برم مشکلیه؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

هفته شش به بعد جنین قلب داره ولی معلوم نیست لقاح شما کی صورت گرفته باشه سه هفته بعد از موعدت برو

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذاری هفته نه بری راحتتری  الان میگه ساک هست جنین نیست  هیج اتفاقی نمیافته همون هفته نه ...

بهم گفته پایان 6بیا.

سونو واژینالم میکنه میترسم.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
هفته شش به بعد جنین قلب داره ولی معلوم نیست لقاح شما کی صورت گرفته باشه سه هفته بعد از موعدت برو

یعنی سه هفته بعد لقاح نشو میده؟

یعنی سه هفته بعد لقاح نشو میده؟

نه سه هفته از تاریخ پری باید گذشته باشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
ترس نداره

میترسم لکه بینی بگیرم والا اونجوری که نمیترسم 

بهم گفته پایان 6بیا. سونو واژینالم میکنه میترسم.

ترس نداره دردی هم نداره بهترین سونو برای تشکیل قلب جنین سونو واژیناله

منم فردا ۶ هفته میشم بهم گفته بیا نمیرم نگه داشتم دو هفته دیگه با خیال راحت برم

واقعا؟!

یعنی منم نرم؟

من با iuiباردارشدم.

ترس نداره دردی هم نداره بهترین سونو برای تشکیل قلب جنین سونو واژیناله

انجوری نمیترسم..میگن لکه بینی میاره میترسم.

انجوری نمیترسم..میگن لکه بینی میاره میترسم.

نه دروغه من حتی ماه پیش سونو واژینال شدم دکتر که احمق نیست بدونه لکه بینی میاره وبازم سونو واژینال کنه