2777
2789
عنوان

سکه ۵۵۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 29 پست
چه ربطی به لاکچری داره  من برا سودش نگرفتم  ترسیدم خدایی نکرده بانکا بزارن برن یا جنگ بش ...

من وام مسكن پول گذاشتم.....اونو چی كنم؟؟؟؟بكشمش بیرون یعنی30 تومنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وام مسكن پول گذاشتم.....اونو چی كنم؟؟؟؟بكشمش بیرون یعنی30 تومنه

از نظر من اره 

به نظر من پولمو به طلا و دلار میکنم میدونم زیر بالشتمه نه دست این دولت بی تدبیر

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
صبح رفتم چهارتا سکه امامی خریدم اونموقع ۵۱۰۰بود

سکه امامی چیه چه فرقی با سکه تمام بهار میکنه؟

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
سکه امامی چیه چه فرقی با سکه تمام بهار میکنه؟

از این جدیدا هستش 

نمیدونم فرقش چی هست 

ولی گرون تر از همه هستش 

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
از نظر من اره  به نظر من پولمو به طلا و دلار میکنم میدونم زیر بالشتمه نه دست این دولت بی تدبیر

وای خدایا.......نجاتمون بده خودت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
صبح رفتم چهارتا سکه امامی خریدم اونموقع ۵۱۰۰بود

امروز که سکه شده 3500 قیافه شما و امثال شما دیدنیه 😂

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

وای من فک کردم دوباره گرون شده ها تاریخو دیدم فهمیدم

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست
وای من فک کردم دوباره گرون شده ها تاریخو دیدم فهمیدم

جو روانی و کارای نسنجیده یه عده بقیه رو بیچاره کرده

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

من اونموقع که ۵۱۵۰فروختم فقط شانس اوردم

چرا خوشحال میشی یک نفر ضرر کنه خوشحال میشی واقعا طرز فکرتو عوض کن

جو روانی و کارای نسنجیده یه عده بقیه رو بیچاره کرده

الان حال تو خنده داره که طلا و سکه گرون شد 

😅😅😅😅😅😅