2777
2789
عنوان

جنین در خشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3648 بازدید | 30 پست
باید سقط میشد،اما ب خاطر دوروز ک سن جنین بیشتر بود یعنی ۱۹ هفته و ۳ روز بود پزشک قانون مجوز نداد،چ ب ...

عزیزم برای خدا کاری نداره بچه ات زنده بمونه توکل کن به خدا و دعا کن

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
و اینکه چرا آب ش کم شده آخه? منم حامله م برا این می پرسم.راه پیش گیری ش چيه

غربالگری هاتون حتما مراکز معتبر برین،مشهد اگر هستین سونوگرافی دکتر مرادی تنها مرکز مجهز هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن متاسفانه، حتما غربالگری هاتون مراکز مجهز و معتبر برین

چرا مگه ? یعنی تو سونو دیر متوجه شدن?😔

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
وا  وقتی پزشک قانونی میدونه این جنین موندنی نیست چرا اجازه سقط نمیده چه قانون مسخره ای  ...

بله مناسفانه دکتر هم دیشب خیلی عصبانی شد بخاطر این قانون مسخره،هیچ کار نمیتونم بکنم از کمر درد،این مشکل از ۱۹ هفته فهمیدم تا الان ک ۲۴ هفته ام

اخیییی

عزیزم. بمیرم برای اون بچه. یاد دختر خودم افتادم. من تو 18 هفته اجازه سقط گرفتم از پزشک قانونی و سقط کردم اما اگه الان اون روزها برمیگشت میذاشتم خودش سقط میشد. احساس قاتل بودن میکنم.

پزشکی قانونی رو اطلاع ندارم چی میگه

ولی اگه برین بیمارستان،ودکتر تایید کنه که جنین تو خشکی هستش،همونجا ختم حاملگی داده میشه ،چون جان مادر هم در خطره اینجوری

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓