2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرت بیش فعاله؟؟چطوری متوجه شدی؟؟

نه بيش فعال نيست شايد هم باشه نميدونم تازه ميخوام هفته ديگه برم مشارره ببينم چه برخوردي كنيم كه ديگه واقعا من با اون همه صبرم ديونه شدم 

تو آشپزخونه برم میاد کشوها را می‌ریزه بیرون چیزا تو کابینت در میاره،تو پذیرایی بشینم از مبل بالا می‌ره می‌ره رو اپن ،دستمالا را از جاش در میاره ریز ریز میکنه،تو اتاق برم میاد همه عروسکها را از تو کمد در میاره لباسا را بیرون می‌ریزه روتختی را جمع می‌کنه،از صبح تا شب یه کله راه می‌ره حتی شیشه شیر هم دستش میگیره تو راه رفتن میخوره،اگه بخوابیم میاد میزنه تو سرمون موهامون میکشه

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

سلام به مامان های گل من خودم چند سالی هست که درگیر هستم پسرم  بیش فعاله م مشکل توجه و تمرکز شدید داره . بعد از چند تا مربی و کلینیک رفتن با یک مربی خوب و دلسوز و بسیار متبحر آشنا شدم که خودش دکترای آموزشی داره  خصوصی کار می کنه اما پسرم تو این مدت کوتاه خیلی پیشرفت کرده . قثط مشکل اینه که زیاد تایم نداره . اما اگر دوست داشتید به من پیام بدین تا شمارشو بهتون بدم شاید  بتونه کمکی به شما هم بکنه . خیلی خوب به مامانا مشاوره میده و آروم میکنه

09128119245

دکتر هدیه محبت  - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان                                   
تو آشپزخونه برم میاد کشوها را می‌ریزه بیرون چیزا تو کابینت در میاره،تو پذیرایی بشینم از مبل بالا می‌ ...

پسر منم دو سال و هشت ماهشه اینجوریه همه وسیله ها رو میریزه بهم 

تو آشپزخونه برم میاد کشوها را می‌ریزه بیرون چیزا تو کابینت در میاره،تو پذیرایی بشینم از مبل بالا می‌ ...

ای واااااای

اینا که چیزی نیس

اگه اینا علایم پیش فعالی باشه

پس سه تا بچه های منو بچه های خواهر برادرام اصلا همه

خانوادگی پیش فعالیم🤣

الهی و ربی من لی غیرک