2821
2789
عنوان

منظم بودن

324 بازدید | 3 پست

سلام به دوستای بانظم...من که خیلی بینظمم..میخوام یه خانم بانظم بشم...نمازهام روبه موقع بخونم ..همیشه مرتب باشم منتها روزاول مرتب میشم بعدش دوباره ....به خودم نمیرسم .به خوراکم..به لباسم به کفشام چادری هستم اتونداره..نمیدونم چیکارکنم یه بچه ۱۳,ماههام دارم اصلا نمیرسمازخودم به کل غافل شدم خواستم اگه میشه راهنماییم کنید.

اول از همه یه نظم اساسی به کابینتا و کشو ها بده. بعد برو اتاقت لباساتو نگاه کن هرچی بنظرت کهنه وقدیمیه بریز بیرون. بقیه رو بشور واتو کن ومرتب سرجاشون بذار کافیه از هر لباسی که استفاده میکنی اتو نشده برش نداری. اینجوری همیشه لباساتون مرتبه. من وقتی لباسارو میشورم اونایی که نیاز به اتو داره رو جدامیذارم اتو میکنم بعد برشون میدارم. 

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

به طور مرتب مثلا ماهی یبار آرایشگاه برو یروز درمیونم زیر ابروهاتو مرتب کن اینجوری همیشه مرتبی. من هرشب حموم میرم ولباسامو عوض میکنم. ماهانه مرغ وگوشت وماهی وگوشت برای چرخ کردن بخر هرچی که لازمه برای یک ماهو یجا بخر وبایه برنامه غذایی غذاهای متنوع درست کن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به طور مرتب مثلا ماهی یبار آرایشگاه برو یروز درمیونم زیر ابروهاتو مرتب کن اینجوری همیشه مرتبی. من هر ...

سلام ممنونم که پستمو پاسخ دادید..چندوقته شروع کردم نمازامو بخونم منتها یانمیرسم وقت کم میارم یا پشت گوش میندازم..موکتام وفرشام کهنه شده گازم خراب شده یه بوفه خاک خورده توگوشه اتاق دارم ..لباسام کمه وکهنه,,میشه یه برنامه  تمیزکاری بایه برنامه غذایی به من بدید..ایده بگیرم..ممنونم

2823
2791
2779
2792