2777
2789

منم لایک کن بعد بیتم تجربیاتو بخونم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روزه کامل گرفتم، دو سال و دو ماهشه، البته از دو سالگی مشغول آموزش بودم

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

الان یک سال و نیمه  یامیگه تا ببرمش کارشان می‌کنه یا می‌ره قایم میشه یا میبرمش کارشان نمیکنه بعد که میام کارشون می‌کنه دیگه کلافه شدم واقعا سخته  خسته شدم از بس شستم

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
من الان یک ماه بیشتره درگیرم ولی آخرش نمیگه😥😥😥😥

تا پوشکشو کامل حذف نکنی، عمرا بگه ! شورت آموزشی هم فایده نداره چون چندشش نمیشه وقتی جیش کنه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
دختر منم تاحالا میگفت حالا دیگه نمیگه اخه چرا اینجوری اعصابم به هم میریزه😭😭

من همینطور هفته اول می‌گفت الان نمیگه  کلیک تشویق کردم جایزه دادم بر چسب زدم هرکس هر کار گفت انجام دادم

دختر منم تاحالا میگفت حالا دیگه نمیگه اخه چرا اینجوری اعصابم به هم میریزه😭😭

یعنی کامل از پوشک گرفته بودی و حالا نمیگه ؟ یا نه با همون پوشک میگفت؟

من همینطور هفته اول می‌گفت الان نمیگه  کلیک تشویق کردم جایزه دادم بر چسب زدم هرکس هر کار گفت ان ...

دخترمن ۳.۴ماه بود اصلا جیش نمیکرد همیشه حتی توخواب هم میگفت اگه جیش داشت اما چند روزه راحت کارشو میکنه بعد میاد جلو من هی شلوارشو نشون میده که مثلا کار بدی کردم حرصم گرفته😡😡

تا پوشکشو کامل حذف نکنی، عمرا بگه ! شورت آموزشی هم فایده نداره چون چندشش نمیشه وقتی جیش کنه

عزیزم من کلا حذف کردم دخترم پوشکشو عوض کردم حساسیت نشون داد دیگه کلا نبستمش یعنی دکتر گفت  گفت ببندم زحمتش قارچی میشه نیستم دیگه هیچی