2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من فقط بهت میگم تو این اوضاع که هیچی معلوم نیس چرا ریسک میکنین 

چرا وقتی همه چیو گرون میکنن بیش‌تر میرین طرفش و میخرین 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من فقط بهت میگم تو این اوضاع که هیچی معلوم نیس چرا ریسک میکنین  چرا وقتی همه چیو گرون میکنن بی ...

خب پولمم روز به روز داره بی ارزش میشه

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

بنظر من الان خيلي ريسكه واقعا.ياد اون زمان بيفتيد كه سكه بود١٨٠٠ بعد شد ٨٠٠ ملت چقدر ضرر كردن.ممكنه سود كني ممكن هم هست ضرر.شانسه.ولي واقعا مملكت اينجور نميمونه.يعني نميتونه بمونه.اخرش برا بقاي خودشونم شده با امريكا مصالحه ميكنن.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

اگه ب پولت کار نداری اون طلا رو میخوای چند سالی نگهداری برو بخر....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من دقیقا ۴ شهریور خریدم طلا گرمی ۲۹۶ بود

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

سکه و طلا تو ایران دست مافیاست و صاحب نداره و هیچ نظارت دولتی هم روش نیست.مثلا بانک مرکزی داریم صرافی داریم ولی یه عده دلال معلوم نیست کی هستن به کجا وصلن از کجا میارن کف خیابون داد میزنه دلار یورو!این یعنی بی صاحب خونه ارز

پس اون مافیا نمیذاره قیمت اینا بیاد پایین چون ضرر میکنه و سرمایش نابود میشه.نهایت ثابت میشه

نظر منه البته.یه درصد فکر کن دلار 18 تومن بشه 10 تومن!!امکان نداره.نمیذارن

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
سکه و طلا تو ایران دست مافیاست و صاحب نداره و هیچ نظارت دولتی هم روش نیست.مثلا بانک مرکزی داریم صراف ...

اتفاقا دلار کاملا دست دولته. الان ولش کرده اینجوری شده. شروع به تزریق ارز کنه میاد پایین

اتفاقا دلار کاملا دست دولته. الان ولش کرده اینجوری شده. شروع به تزریق ارز کنه میاد پایین

شاید مافیای ارز به دولت هم وصل باشن یه جاهایی ولی خیلی دست دولت نیست.البته دولت از این افزایش قیمته داره سود میبره ها ولی واقعا نظارت کامل نداره به بازار ارز متاسفانه.یعنی رهاش کرده.اصولا باید میبود ولی نیست.اتفاقا اوایل سال مگه به بازار ارز تزریق نکردن که مثلا 4200 نگه دارن قیمت رو؟ولی باز هر روز میرفت بالاتر.دلالای بازار ارز زیادن

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز