2789
درس خون،اخلاق بابامو نمیگرفت ،من بابام تا حالا زدتم ،من خواهر دارم ولی درکم نمیکنه شما پسر صادقی هست ...

مشکلی که تو مدرسه نداشتین؟من مامانم میگه تو کسیو اذیت نمیکنی فقط خودت اذیت میشی،بابامم به مامانم گفته طلاقت میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکلی که تو مدرسه نداشتین؟من مامانم میگه تو کسیو اذیت نمیکنی فقط خودت اذیت میشی،بابامم به مامانم گفت ...

تو مدرسه مثلا چه مشکلی در کل مشکل داشتم خجالیتم ولی جدا از این فامیلی میخواستم بگم نمیدونم بد میگفتم یا نمیدونم مسخره میکردن الان یکی دو سال هست مسخره نمیکنن فکر کنم خوب میگم ولی نمیتونم با کسی دوست بشم خوشم نمیاد مثل من نیستن مغرور نیستما میگم مثل هم نیستیم

یعنی چی؟

گفتی کاش برادر داشتم میخواستم بگم منو مثل برادرت بدون بعد میگم گفتم شاید عیبه چون از حرفا دیدی میگن خواهرمه ای چیزا پسرا میگن بعد ببشعور بازی در میارن من اینجوری نیستم ولی در کل گفتم نگم بهتره 

تو مدرسه مثلا چه مشکلی در کل مشکل داشتم خجالیتم ولی جدا از این فامیلی میخواستم بگم نمیدونم بد میگفتم ...

آره فامیل ما هم پسر خجالتیه باید بتونی تو اجتماع حرفتو بزنی با منم یه عده ای همینطور بودن آدمایی که هدفشون مسخرست سعی کن مهندس بشی مهندسی کلاس داره واسه کامپیوترش کار هست 

آره فامیل ما هم پسر خجالتیه باید بتونی تو اجتماع حرفتو بزنی با منم یه عده ای همینطور بودن آدمایی که ...

برادرم کامپیوتر میخونه ولی تو اجتماع نمقزارم حق مو بخورن که نه حرفمو میزنم در کل میگم خجالیم

گفتی کاش برادر داشتم میخواستم بگم منو مثل برادرت بدون بعد میگم گفتم شاید عیبه چون از حرفا دیدی میگن ...

محمد فامیلمونم همینطوره پسر خوب وخجالتی هست ،دو سال موند پشت واسه پزشکی آخر تلاش خودشو نکرد هر چی بش گفتم بخون ،خب دیگه ولی بعضیا تلاش میکنن 

محمد فامیلمونم همینطوره پسر خوب وخجالتی هست ،دو سال موند پشت واسه پزشکی آخر تلاش خودشو نکرد هر چی بش ...

اها اگه میخون میدونی خیلی خوب میشد پزشکی که عالیه پول هست توش حیف شد 

برادرم کامپیوتر میخونه ولی تو اجتماع نمقزارم حق مو بخورن که نه حرفمو میزنم در کل میگم خجالیم

برقم خوبه ولی شغل آزادش درآمدش خوبه ،راستش همین یکم حرف زدن با نامحرمم به ما میگن خوب نیست ولی اره برقم خوبه 

برقم خوبه ولی شغل آزادش درآمدش خوبه ،راستش همین یکم حرف زدن با نامحرمم به ما میگن خوب نیست ولی اره ب ...

برق که اصلا خیلی بدم میاد بعد حرف زدن چه ربطی به نامحرم داره داری فقط حرف میزنی اونم فقط در مورد زندگی ایرادی نداره

برقم خوبه ولی شغل آزادش درآمدش خوبه ،راستش همین یکم حرف زدن با نامحرمم به ما میگن خوب نیست ولی اره ب ...

بیشعور بازی چی؟مثلا پسرا دوست دارن دختره رو ببرن سر قرار بعد  بدبختش کنن 

بیشعور بازی چی؟مثلا پسرا دوست دارن دختره رو ببرن سر قرار بعد  بدبختش کنن

خب همه پسرا اونجوری نیستن خیلی هستن بیشورن راست میگی منظورم خودم بود که فقط داریم حرف میزنیم ولی تو این سن من میگم قرار واسه از اون دوستیا رل و دوست دختر خوب نیست خوشم نمیاد من که الان در حد دوست داریم چت میکنیم حرف میزنیم اونم در مورد زندگی مشکلی نیست

خب همه پسرا اونجوری نیستن خیلی هستن بیشورن راست میگی منظورم خودم بود که فقط داریم حرف میزنیم ولی تو ...

مدیریت هم اگه راه داره بری خوبه ،خودمم بعد از اون قضیه ها با پسرا حرف میزنم حالم بد میشه میترسم ازشون ولی پسرا از یه لحاظایب خوبن از یه لحاظایی بد ،بگم میرم دانشگاه عقد میکنم اول تو این مدت مثلا با پسره نامزد باشم ولی زندگی خرج داره مسئولیت میخواد اخلاق مهمه وهمه ی اینا

مدیریت هم اگه راه داره بری خوبه ،خودمم بعد از اون قضیه ها با پسرا حرف میزنم حالم بد میشه میترسم ازشو ...

تو این گرونی نمیشه نامزد کرد به هیچ وجه ولی من یا هر کس دیگه ای هم که بگه میخوام مجرد بمونم تا آخرش دروغ میگه اون از همه بیش تر نیاز داره 

مدیریت هم اگه راه داره بری خوبه ،خودمم بعد از اون قضیه ها با پسرا حرف میزنم حالم بد میشه میترسم ازشو ...

درسته راست میگین ولی همه مثل هم نیستن خوب هست بد هست نگران نباشین ببخشید من باید برم کلاس فیزیک دارم اگه بازم خواستین حرف یا درد دل یا هر بگین پیام بدین اینم بگم گفتم دوست داشتین جلو همه دارم میگم همه میبینن اخه منظوری ندارم فکر کنم دیگه بدونی به هر حال هستم خواستی من برم فعلا ☺