بیشتر راستش بخوام بگم دنبال کسیم دوست باشیم فقط نه چیز بیشتری در کل زیاد مهم نیست دوست چون اهل دوست ...
ببین همتون میگین نامرد نیستممم من خودم با یکی دوست شدم تقریبا هم سن شما بود خیلی میگفت تا اخرش هستم. نامرد نیستم. دوست دارمو... ولی وقتی یه دختر بهتر از من پیدا شد زد زیر همه چیزو رفت🙂
مطمئن باش بعد از من دیگه چشمای هیچکس موقع دیدنت از ذوق برق نمیزنه💔
ورزش کن ،برو با دوستات تفریح،واسه زندگیت هدف داشته باش ،شبا زود بخواب ،ببخشین ولی مشخصه پسر خوبی هستین ولی یه مشکلی واستون پیش اومده که حل میشه نگران نباشین اگه جای من بودین چیکار میکردین؟
منم فکر نمیکردم ولی خودبخود خوب شدم.. الانم احساس میکنم سنم رفته بالا سریع میخوام پیشرفت کنم.. توام به این فکر کن.. به پیشرفت.. سریع خدمتتو برو اگه نرفتی.. برو دانشگاهتو.. سرکار برو... پول جمع کن.. به این چیزا فکر کنی ذهنت اصلا فرصت فکر کردن به خودکشیو نمیکنه
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑