2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیشتر راستش بخوام بگم دنبال کسیم دوست باشیم فقط نه چیز بیشتری در کل زیاد مهم نیست دوست چون اهل دوست ...

ببین همتون میگین نامرد نیستممم من خودم با یکی دوست شدم تقریبا هم سن شما بود خیلی میگفت تا اخرش هستم. نامرد نیستم. دوست دارمو... ولی وقتی یه دختر بهتر از من پیدا شد زد زیر همه چیزو رفت🙂

مطمئن باش بعد از من دیگه چشمای هیچکس موقع دیدنت از ذوق برق نمیزنه💔
خب زیاد خونه نمون...برو ورزش بدنسازی پارک بادوستات....زیاد تنها نمون ک فکرا بهت هجوم بیارن

اینکه درس میخونم ولی جدا از این پسری نیستم برم بیرون یا دوست داشته باشم کلا تو یه حس دیگه ایم معمولا از کارای همکلاسی خوشم نمیاد

چه رشته ای؟

ورزش کن ،برو با دوستات تفریح،واسه زندگیت هدف داشته باش ،شبا زود بخواب ،ببخشین ولی مشخصه پسر خوبی هستین ولی یه مشکلی واستون پیش اومده که حل میشه نگران نباشین اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

نمیدونم راستش امیدوارم ولی فکر نکنم 🙂

منم فکر نمیکردم ولی خودبخود خوب شدم.. الانم احساس میکنم سنم رفته بالا سریع میخوام پیشرفت کنم.. توام به این فکر کن.. به پیشرفت.. سریع خدمتتو برو اگه نرفتی.. برو دانشگاهتو.. سرکار برو... پول جمع کن.. به این چیزا فکر کنی ذهنت اصلا فرصت فکر کردن به خودکشیو نمیکنه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ببین همتون میگین نامرد نیستممم من خودم با یکی دوست شدم تقریبا هم سن شما بود خیلی میگفت تا اخرش هستم. ...

نیستم دیگه با دختری دوست نبودم تا حالا من چت کردم مثلا ولی دوست نیستم الانم نیست زیاد اهلش نیستم

ورزش کن ،برو با دوستات تفریح،واسه زندگیت هدف داشته باش ،شبا زود بخواب ،ببخشین ولی مشخصه پسر خوبی هست ...

نمیدونم تو جه وضعی هستین ولی گفتم خوشم نمیاد کلا با اونا فرق دارم نمیتونم کنار بیام همکلاسیام 

ریاضی میخونم نمیدونم چی برم

واس خودت هدفتو مشخص کن...خودت داری جواب خودتو میدی ک میگی دوست نامرد نمیخوام یعنی میدونی نامردن...پس  ب ی تناقض رسیدی ک سردرگم وبی روحت کرده...اصن ک گفته باید حتما با جنس مخالف دوس شی؟

منم فکر نمیکردم ولی خودبخود خوب شدم.. الانم احساس میکنم سنم رفته بالا سریع میخوام پیشرفت کنم.. توام ...

به اینا فکر میکنم یکم بهتر میشم امیدوارم خوب بشه اینده همه چی 🙂