2821
2789
عنوان

یه سوال ...

173 بازدید | 17 پست

بچه ها من این ماه پریود نشدم رفتم دکتر برام سونو و آزمایش نوشت که ببینه باردارم یا کیست دارم هیچکدوم نبود.

برام یه امپول هورمونی نوشته که بزنم پریود شم شما هم اینطوری شدین ؟ 

میترسم آمپول و بزنم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بزن عزیزم احتمالا امپول پروژسترون هستش 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
شما زدی ؟

تا دلت بخواد البته من تنبلی تخمدان دارم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
یعنی منم تنبلی دارم ؟ضرر نداره این آمپولا 

نه عزیزم با یکبار هیچی نمیشی پروژسترون بدنت کم هست که نمیذاره پری بیاد این امپول يه جور پریود مصنوعی هستش 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز