2777
2789
عنوان

حقوق ۳تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 21 پست
منو شوهرم با هم ۲۵۰۰ درامدمونه یه نوزادم داریم قبلا بهتر بود الان خیلی سخت میگذره لباس و مسافرت و تف ...

دقیقا مث ما یه بچه مدرسه ای داریم یه توراهی مستاجریم اصلا پس انداز نمیشه نمیدونم واسه زایمان و تمدید خونمون چکار کنم 😭

محتاجم به دعا

[QUOTE=70001308]با شرايطى كه ميگى و بى ارزشى ريال و شرايط جامعه اونقدرها هم واجب نيست كه به بچه فكر كنى جانم!&n ...[ ن

نمیتونم بذارم تا ببینم کی اوضاع جامعه خوب میشه بچه بیارم اومدیمو درست نشدبدترم نشد نمیشه که ادم خودشو از این نعمت محروم کنه

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=70001308]با شرايطى كه ميگى و بى ارزشى ريال و شرايط جامعه اونقدرها هم واجب نيست كه به بچه ...

نميشه خودشو از اين نعمت محروم كنه

اما بچه بى گناه رو اشكال نداره از ساده ترين احتياجات تا تخصصى ترين امكانات كه هيچ كدومش اينجا وجود نداره 

محروم كرد و يك زندگى بى آينده با شرايط دشوار رو بهش تحميل كرد؟؟

اين اگر خودخواهى نيست پس چيه جانم؟؟

نميشه خودشو از اين نعمت محروم كنه اما بچه بى گناه رو اشكال نداره از ساده ترين احتياجات تا تخصص ...

اصلا حرفت درست نیس پس قدیما چیکار میکردن اونموقع فقر و بی پولی نبوده؟؟ من خودم پدرمادرم تو بدترین شرایط بچه دارشدن جوری که برای ۱ کیلو گوشت یخی پدرم باید از صبح تا بعد از ظهر تو صف وایمیستاده ولی الان خداروشکر هم خودشون زندگیشون خوبه هم برای بچه هاشون چیزی کم نذاشتن چون خدا خودش حواسش به بچه های پاک هست البته اگه ادم بخواد با بقیه چشمو هم چشمی کنه انواع وسایلو گوشی های مدل بالا تبلت و هزار تا چیز دیگه که واقعا درست هم نیس برای بچه تهیه کرد بحثش جداس 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
اصلا حرفت درست نیس پس قدیما چیکار میکردن اونموقع فقر و بی پولی نبوده؟؟ من خودم پدرمادرم تو بدترین شر ...

خدا حفظشون کنه

نمیدونم مال کدوم دهه هستی ولی زمان جنگ شرایط خیلی سخت بود

بنظر من ماها هیچکدوممون به حقمون نرسیدیم. عاشقانه پدرومادرمون رو دوست داریم زندگیمونو میخوایم ولی از همه چیز خسته ایم.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دقیقا مث ما یه بچه مدرسه ای داریم یه توراهی مستاجریم اصلا پس انداز نمیشه نمیدونم واسه زایمان و تمدید ...

آره واقعا ما نزدیک ۸۰۰ هم قسط میدیم کلا افسرده شدم از این وضع

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
اصلا حرفت درست نیس پس قدیما چیکار میکردن اونموقع فقر و بی پولی نبوده؟؟ من خودم پدرمادرم تو بدترین شر ...

اونموقع فقر و بى پولى بوده بله اما عقل و آگاهى الان نبوده

تعجبم از تكرر اين جهل در اين زمانه ست! 

با يه سرى چرنديات خودشون رو قانع ميكردن كه حتما بايد بچه دار بشن 

شما نمى دونى من تاحالا بارها براى صحبت و كمك با خانم ها به سيستان و بلوچستان رفتم.عده اى كه در كپر زندگى ميكنن،امكانات زندگى كاملا صفر

حتى آب اشاميدنى هم ندارن اما مثلا ٦ تا بچه دارن! جلوگيرى نميكنن! اون هم در چنين شرايطى! 

وقتى هم بخواى باهاشون صحبت كنى ميگن خواست خداست!!نميشه انجام نداد!!! علم و اگاهي اين رو ندارن كه اين بچه ها در اين فقر و فلاكت،بله رشد ميكنن و بزرگ ميشن

اما چطورى؟ با كلى سختى و فشار و بى امكاناتى! 

تعداد زيادى ازشون بر اثر بيمارى از بين ميرن

نمى دونم قسمت اخر صحبت تون به من چه ربطى داشت،

اما منظور من فقط امكانات رفاهى لازم بود

وقتى تصميم ميگيرى كه بچه دار بشى يعنى اين مسئوليت بزرگ رو پذيرفتى كه يك انسان رو پرورش بدى 

نياز هاش رو برطرف كنى 

نه اينكه صرفا به دنيا بياريش!

و حقيقت اينه كه متاسفانه در ايران افراد ابتدايى ترين حقوق اجتماعى و شخصى شون رو ندارن

چه برسه به رفاه و امكانات!

اون هم با اين مبلغ درامدى كه شما فرموديد