دوستان به نظرتون با حقوق ۳ تومن میشه یه زندگی معمولی کرد؟؟؟شوهرم الان ۱۵۰۰ حقوقشه که ۷۰۰ میره قسط خونه هم از پدرشوهرمه ۲۰ تومن پول رهن دادیم فعلا که نشستیم تا مارو بلند نکنه از طرف مامانمم بهمون کمک میکنن وگرنه با ۶۰۰ تومن اصلا نمیشه زندگی کرد خودشم نمیذاره کار کنم بچم ندارم حالا تا چندماه دیگه شوهرم حقوقش با اضافه کاری ۳ تومن میشه زندگیمون بهتر میشه؟؟ تازه بعدش باید به فکر بچه هم باشیم با این حقوقا😢😢
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
منو شوهرم با هم ۲۵۰۰ درامدمونه یه نوزادم داریم قبلا بهتر بود الان خیلی سخت میگذره لباس و مسافرت و تفریح که تعطیل فقط خوراک میخریم اونم جدیدا مراعات میکنیم خیلی 😔😔
عزیزم ما با ۶۰۰ داریم زندگیمونو میچرخونیم تازه پول برق وتلفن وبنزین ماشینم میدیم چند هفته دیگه ایشالله نینی هم دنیا میاد خدارو شکر تا الان زنده ایم حتما با ۳ تومن میتوانی زندگی رو به خوبی اداره کنی
خیلیم خوبه شما هنوز ناراضی هستین ما با کمتر از یه تومن درامد داریم زندگیمونو میچرخونیم باماهی600
3تومن که خیلیم خوبه
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
شاید باورتون نشه ولی ما با ۴۵۰۰ ماهی دوپونصدش پس اندازه ناشکری تو زندگی نباید کرد همیشه خدا ر ...
دقیقا شکرنعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت ازکفت بیرون کند
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
دقیقا شاید باورشون نشه خیلیا ولی خیلیا هم همش در حال نالیدنن همونم خدا ازشون میگیره&nb ...
واقعا انگار اگه بگن مدارن طرف میاد بهشون میده من اطرافیانم رو دیدم که باماهی حدود پنج میلیون درامد بارم مینالن چون واقعا عادت کردن