2777
2789
عنوان

شستوشوی گوش

597 بازدید | 14 پست

سلام خانماتاحالاشستوشوی گوش انجام دادین؟بهترشده یابدتر؟دکترگفته بایدبشوری گوشتو ولی اکثرامیگن بدترشدیم بعدازشستن😢😢

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

شوهرم چند وقت پیش انجام داده گوشش شنواییش سنگین شده بود دکتر چقد آت و آشغال از توش درآورد الان خوب شده ولی منم شنیدم گوش انگار عادت میکنه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم چند وقت پیش انجام داده گوشش شنواییش سنگین شده بود دکتر چقد آت و آشغال از توش درآورد الان خوب ش ...

پیش متخصص رفت یاعمومی؟؟

گوشاتون چه مشکلی داشت که شستشو انجام دادین؟؟؟ من گوشم خیلی خیلی میخاره مادام گوش پاکن دستمه یعنی شستشو نمیخواد؟

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

گوشاتون چه مشکلی داشت که شستشو انجام دادین؟؟؟ من گوشم خیلی خیلی میخاره مادام گوش پاکن دستمه یعنی شست ...

ازمن کیپ شده دکترگفت جرم داره

نه منم انجام دادم بهتر شده فقط باید از یه هفته قبل قطره بریزی که حسابی نرم بشه محتویات داخلش، بعد پی ...

میشه اسم قطرو تونابگین

گوشاتون چه مشکلی داشت که شستشو انجام دادین؟؟؟ من گوشم خیلی خیلی میخاره مادام گوش پاکن دستمه یعنی شست ...

یباردکتربرین میگن اصلاازگوش پاک کن استفاده نکنین بدترمیکنه