2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

116 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

من عفونت قارچی شدید داشتم ب پزشک مراجعه کردم و موقع معاینه گفتش ک زخم دهانه رحم داری و تست پاپ اسمیر ازم گرفت من بعد یک هفته عفونتم خوب شد رفتم جواب تستمم گرفتم منفی بود بنظرتون من هنوز زخم دارم؟ هیچ علامتی ام ندارم بنظرتون چون عفونتم زیاد بود باعث نشده بود ک دهانه رحمم التهاب پیداکنه دکتر ب اشتباه فکرکنه زخم دارم ؟ و خوب شده باشه؟ من عفونتم ک خوب شد جواب پاپ اسمیرمم ک منفی بود دیگه نرفتم دکتر هیچ علامتی ام نداشتم یک ماه میگذره و دارم اقدام ب بارداری میکنم میشه کمک کنین ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه عفونتت خوب شده و جواب تست منفی جای نگرانی نیست

زخم خودش خوب میشه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

منم بهم گفتن التهاب دهانه رحم دارم. بهم پماد دادن. دارم استفاده میکنم. از کجا بفهمم بعد استفاده همه داروها مشکلم حل شده یا نه. با توجه به اینکه پیش از معاینه اصلا هیچ مشکلی که نشون دهنده عفونت و التهاب بوده نداشتم. الان برا منم سوال شده. استاتر میشه اگر به جواب رسیدی به منم بگی؟

اگه عفونتت خوب شده و جواب تست منفی جای نگرانی نیست زخم خودش خوب میشه

واسه اقدام ب بارداریم مشکلی نیست؟ 

من حتی موقع رابطه ام اذیت نمیشم قبلا ک عفونت داشتم اذیت میشدم ک گفتن نشانه های زخمه