به نظرتون چه تفاوت سنی برای بارداری مناسبه.من دخترم دو سال.دو ماهشه از یه طرف دلم نمیخواد تفاوت سنیشون زیاد باشه از طرفی چون خیلی حساسم و بعد زایمان اولم افسردگی بعد زایمان گرفتم میترسم یعنی بارداری زایمان حاضرم تحمل کنم ولی چند ماه بعد زایمان نه ...به نظرتون بچه بعدی راحت تره ...البته بگم هیچ کمکی هم ندارم
بچه بعدی معمولا راحت تره تو یه سایت خونده بودم بهترین فاصله سنی بین ۳ تا ۵ هست هرچند من و برادرم دو سال تفاوت سنی داشتیم و خیلی بهم نزدیک و صمیمی بودیم
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
اگه کمک نداری سخته.بخصوص که بچه ی اولت هنوز خودش کاملا احتیاج به مراقبت داره و از پس کارهای خودش بر نمیاد.
من دخترم امسال میره کلاس اول. الان ۱ ماهه که بچه ی دوم به دنیا اومده. کمک هم دارم. خود دخترمم خیلی کمکم می کنه با این حال گاهی وقت کافی برای رسیدگی به بچه ی اول ( اونطور که اون بهش عادت کرده و توقع داره) و همینطور استراحت خودم ندارم.
دوسال تاسه سال خوبه من تو فامیل مادرم همه همین رسم دارن فاصله سنیشون کم باشه عزیزم ورفتار بچه هاشونم خوبه باهم اصلا حسودی همو ندارن یه موردش بچه خواهرام در ضمن منم بچم دوسال ونیمشه شوهرم اصرار به اقدام داره
اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
اگه کمک نداری سخته.بخصوص که بچه ی اولت هنوز خودش کاملا احتیاج به مراقبت داره و از پس کارهای خودش بر ...
منم باید با همین فاصله سنی باردار بشم دومی رو ولی دوس داشتم زودتر باردار بشم شرایطشو ندارم، هم اینکه از وقتی وضع مملکت بهم ریخته شده میگم یکی دیگه بیارم بدبختش کنم😢ولی دخترمم خیلی تنهاست خیلیم بچهها رو دوسداره اصلا حسودی نمیکنه، با خودم میگم اگه یه روز من مردم بچم همصحبت نداره😢😢