2777
2789
عنوان

پرش ماهیچه

1411 بازدید | 14 پست

ماهیچه های بدنم پرش داره 

لرزش هم داره همراه پرش 

بیشتر سمت چپ بدنمه و بیشتر ماهیچه ب ا س ن  و ماهیچه بازو دستم 

قبلنا هم اینجوری میشدم 

تاپیک هم زدم ولی الان چند روزه مداومه

دکتر نمیخوام برم 

چون مطمئنم ازش یه بیماری ناشناخته پیدا میکنن 

بی محلی کنم خودش خوب میشه 

ولی خواستم ببینم شما هم دارید این مشکل رو 

درباره علتش و درمانش چیزی میدونید؟؟؟

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اگه همش توی فکرشی و زندکیتو مختل کرده و میخای خیالت راحت شه یه دکتر مغز وواعصاب برو .

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همش توی فکرشی و زندکیتو مختل کرده و میخای خیالت راحت شه یه دکتر مغز وواعصاب برو .

مختل به اون صورت نه ولی خب رو ویبره ام 🤣🤣🤣

اخرین بار که دکتر مغز و اعصاب رفتم واسه میگرنم بود

دارو داد  خدایی خوب شدم یک ماه ولی دو کیلو چاق شدم و روزای اول تو در و دیوار بودم بدنم سست شده بود 

اکثر داروهایی که میدن یا خواب اوره یا چاق کننده

الان دکتر نمیری که بیناری ناشناخته نگه.بعد دیر دکتر بری به خودت میگی چرا زودتر نرفتم😕😕چه تفکراتی

بعله 😁😁

ببماری خفن تر از این داشتم بگم میترسید ولی بی محلی کردم خودش خوب  شد

بعله 😁😁 ببماری خفن تر از این داشتم بگم میترسید ولی بی محلی کردم خودش خوب  شد

😑😑نمدونم در کل از هرچیزی نباید سرسری گدشت دور از جون اتفاق یه بار میفته.و پشیمونی سود نداره

خوش بحالت اونقدر قوی هستی که کم محلی میکنی.من هرروز و هرشبم شده فکر کردن به بیماری

قوی هم نیستم اونقدرا ولی همیشه یه اتفاقی میوفته که فکرمو مشغول میکنه اون بیماری یادم میره خودش خوب میشه 

😂😂😂

به هر حال پیشگیری بهتر از درمانه.بنظرم برو دکتر یک ام ار ای بده انشالله چیزی نیس

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع