2777
2789
عنوان

سپرده و سود

166 بازدید | 18 پست

دوستان خواهشا بهم بانکاییکه بالای بیست درصد سود میدن و مطمن وقابل اطمینان هستن معرفی کنید....خواهش میکنم ضروریه

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

بانک شهر۲۲ درصد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اونم بیست در صد میده که 

نه گلم ما حساب زرین داریم ۲۲ میده

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
نه گلم ما حساب زرین داریم ۲۲ میده

اخه ماهم می خواستیم سپرده کنیم پرسیدیم از بانک گفت بیست در صد ینی شعبه ها باهم فرق دارن؟؟؟

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اخه ماهم می خواستیم سپرده کنیم پرسیدیم از بانک گفت بیست در صد ینی شعبه ها باهم فرق دارن؟؟؟

نه ابن ماه ۲۲ شده ماه پیش ۲۱ بود ماه قبلش ۲۰

نه ابن ماه ۲۲ شده ماه پیش ۲۱ بود ماه قبلش ۲۰

اها همون منم قبلا پرسیده بودم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بانک شهر حساب گنجینه زرین شهر  باز کنی 22 درصده سودش.باید پولت بالای ده میلیون باشه.

هشت تومنه 😁

موقعی من حساب باز کردم گفتن ده تومن.نامرد شوهرم خودش کارمنده بانک شهره بهم گفت ده تومن.یعنی منو گول ...

قبلا قانونش اونجوری بود الان هر چقدر باشه میتونی حساب باز کنی باز کنی

2827
2791
2779
2792