2777
2789
عنوان

حرامه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 76 پست
نشنیدم مطمئنم من تو استان مون خیلیارو دیدم حتی دوست خودم عاشق یکی بود چون پسره شیعه بود باباش ندادش ...

نمیدونم تو شهر ما اینجوری نیست تا دلت بخواد تو خانواده و اطرافیان هم داریم ازدواج شیعه و سنی 

بنظرم دوستان شیعه کم لطفی میکنن و این مسئله رو انقدر بزرگ نشون میدن و از سنی ها غول ساختن وگرنه اینطور هم نیست که تو ذهنتون کردن 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  
اتفاقا اونا راحت تر دختر میدن من چندتا دوست داشتم سنی بودن بیشتر خانواده پسر که شیعه بودن مخالفت کر ...

تو استان ما برعکسه البته باز شهر ما بهتره اما بلوچستان که خیلی خیلی بده

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی من سنی دیذم خیلی معتقد بوده سخنرانی رهبر سنی های پاکستانو گوش بدین میگفت سنی که برای حسین گریه ن ...

به جرات ميگم خيلي با ملاحظه هستن و حرف تونم قبول دارم 

ولی من سنی دیذم خیلی معتقد بوده سخنرانی رهبر سنی های پاکستانو گوش بدین میگفت سنی که برای حسین گریه ن ...

اره خوب خیلیاشون امامارو خیلی دوس دارن و حتی بیشتر از شیعه احترام میزارن ولی خیلیا هم اینجوری نیستن

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

ن عزيزم حرام يني چي!!!!!!

والا  فقط ايرانه ك اجبار ميكنن ك بايد مسلمون بشه تا عقد درست باشه 😐

همه جاي دنيا هردين و مذهبي ك بخوان باهم ازدواج ميكنن يبار ب دين خانم عقد ميشن يبار ب دين اقا... 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
يا خدا دشمن چيه اصلا بحث مذهبي نداريم😅

مگه میشه ادم با باور های خودش تعارف داشته باشه؟

مگه اینکه باور نباشه و صرفا احترام گداشتن به یه سری مناسبت ها باشه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
عزیزم اگه واقعا دنبال حکم حلال و حرام هستی به دفتر مرجعت زنگ بزن اینجا اومدی از مراجع و علمای نی نی ...

نه اخه برا خانوادم مهم نيس نامزديم 

دوستم ديروز گفت اشكال شرعي داره گفتم كسي شايد بدونه 

نمیدونم تو شهر ما اینجوری نیست تا دلت بخواد تو خانواده و اطرافیان هم داریم ازدواج شیعه و سنی  ...

نه اصلا غول نساختن واسمون شما کردستانی و ما سیستان بلوچستان 

که دو مذهبی هست استانمون اما اینجوری که شما میگی نیست توی شهرما که همه باهم دوستن ولی بعصیها واقعا دخترشونو به. شیعه نمیدن

واینکه من خودم سنی دیذم که بحق میشد گفت اهل سنت واقعیه نه مثل بعضیا که دشمن اهل بیتن اون دوستدار اهل بیت بود وازمن کهدر شیعه ام بیشتر ارادت داشت

وعزادار امام حسین(ع)بود

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
مگه میشه ادم با باور های خودش تعارف داشته باشه؟ مگه اینکه باور نباشه و صرفا احترام گداشتن به یه سری ...

اخه باوري كه بهش توهين نشه خب از نظر من اشكالي نداره 

من فقط ميترسيدم كه عقد شرعي نباشه 

و گرنه هر كسي با هر عقيده اي محترمه 

اره خوب خیلیاشون امامارو خیلی دوس دارن و حتی بیشتر از شیعه احترام میزارن ولی خیلیا هم اینجوری نیستن

باور کن تو همون مذهب شیعه پیدا میشن بی احترامی میکنن و اعتقاد ندارن ربطی به سنی و شیعه نداره 

در کل ما امامهامونو قبول داریم و بهشونم احترام میزاریم 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست